Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Internetom sa šíri šokujúca spoveď mníšky: Moslimovia zabíjajú kresťanov, ich krv má cenu 100 tisíc dolárov!

Fľaštičky s kresťanskou krvou Zobraziť galériu (3)
Fľaštičky s kresťanskou krvou

NEMECKO – Šokujúcu výpoveď odprezentovala mníška Hatune Dogan v Nemecku na nedávnej konferencii o nezávislom vyšetrovaní. Hovorila o brutálnom zaobchádzaní moslimských fundamentalistov s kresťanmi v Sýrii. Prezradila, že moslimovia porážajú kresťanov doslova ako dobytok, pretože chcú získať ich krv. Tú potom zlievajú do fľaštičiek. Jeden kus malej fľaštičky pritom predávajú za 100,000 dolárov. Kupujúcimi sú moslimovia zo Saudskej Arábie. Ide o vzácny artikel, pretože kresťanská krv im slúži na umývanie rúk. Veria totiž, že takými zvrátenými praktikami sa zbavia hriechov. Niektorí však považujú toto video za propagandu a jej slovám neveria.

Mníška Hatune Dogan zverejnením videa vyslovila prosbu za záchranu kresťanských životov. Hovorí, že v Sýrii sa stretla so ženou z Aleppa. Bola spolu aj so svojou deväťročnou dcérou znásilnená pred očami manžela. „S touto ženou som sa stretla v Damasku. Celú jej rodinu, šesť ľudí, podrezali priamo pred jej očami,“ hovorí mníška a dodáva: „Ona bola jediná, ktorá prežila. My sme sa jej snažili pomôcť poskytnutím jedla a peňazí na nájom.“ Ako ďalší príklad svojich hrozivých zážitkov zo stretnutí s trpiacimi uviedla: „Ďalšieho muža som stretla v severnej Sýrii. Mal na paži ranu. Uniesli ho spolu s bratom. Vyrezali do nich diery, ktoré naplnili soľou. Brat zomrel, ale on to nejako prežil,“ opisuje desivé stretnutia mníška. 

Internetom sa šíri šokujúca
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: youtube)

Spomína aj dievča, ktoré uniesli spolu so sestrou. Celé mesiace ich držali v jednej miestnosti a znásilňovali. Nakoniec jej odrezali prsník, rovnako ako ostatným dievčatám, pretože neboli spokojní s peniazmi zaplatenými ako výkupné. „Celkovo som hovorila s 218 dievčatami, ktoré boli unesené, znásilňované a prepustené za výkupné. Trinástim z nich odrezali pysky, trom odrezali prsia. Nepoznám počet neohlásených prípadov,“ hovorí mníška.

Internetom sa šíri šokujúca
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: youtube)

Podľa medializovaných informácií, mníška tvrdí, že počas drastických a krutých ceremónií, keď džihádisti podrezávajú kresťanov, získavajú takto ich krv. Stretla sa s kňazom, ktorý jej povedal: „Sestra, tu je niečo, s čím sa musíš zoznámiť." Bol to jeden zo zabijakov. Mal však ťažké psychické problémy. Sám sa stal kresťanom a prestal s nezmysleným vraždením. Mníšku zaujímalo, čo robili s nazbieranou krvou kresťanov: „To je veľký kšeft. Maličká fľaštička kresťanskej krvi sa v Saudskej Arábii fanatikom predáva  za cenu 100 000 dolárov," povedal jej muž.

„Podľa ich islamského zmýšľania po tom, čo si v tejto krvi umyjú ruky, stanú sa súčasťou obete Alahovi. Nie nášmu Bohu, ich Alahovi. Je to ich Alah, ktorý žiada ľudské obete. Znamená to, že si z kresťanskej krvi robia veľký kšeft,“ vysvetlila mníška.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu