Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

FOTO vysnívaného prezidenta: Zeman sa posmieval kolegovi, osud mu to kruto vrátil!

Takto Zobraziť galériu (2)
Takto "medituje" Miloš Zeman. (Zdroj: FB)

PRAHA/BRATISLAVA - Český prezident Miloš Zeman už viackrát prítomných pobavil vtipmi na účet svojho nedávneho volebného rivala a predsedu TOP 09 Karla Schwarzenberga známeho tým, že neraz pred televíznymi kamerami "zadriemal". To asi netušil, že sa mu onedlho podarí podobné faux pas a pri predvianočnom zasadaní Senátu parlamentu ho pristihnú so zavretými očami.

Na 17. schôdzi českého Senátu, ktorá sa uskutočnila túto stredu, vystúpil aj prezident republiky Miloš Zeman, ktorý predstavil svojich dvoch kandidátov na sudcov Ústavného súdu. Reči ostatných politikov ho však potom asi tak zmohli, že privrel oči a nechal sa unášať upokojujúcim rozjímaním, ktoré skôr vyzeralo, ako by sa vďaka nemu dostal až do ríše snov.

Ako nasvedčujú graby z vysielania Českej televízie, Miloša Zemana opäť raz trošku zradila motorika a v tomto pokojnom stave sa nebezpečne naklonil dopredu. Našťastie pád sa nekonal a všetko dopadlo na výbornú, hoci zaujímavý moment neunikol oku diváka a pre prezidenta nepriaznivý záznam teraz koluje po internete.

FOTO vysnívaného prezidenta: Zeman
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: FB)

Zaujímavosťou je aj to, že Miloš Zeman si nedával servítku pred ústa, ak išlo o českého ministra zahraničia Karla Schwarzenberga, ktorý je povestný svojimi spánkovými úletmi pred kamerami. V máji poslancom napríklad zdelil, že ak chceli úradníka, ktorý sa "dobre naobeduje a potom zaspí", mali si zvoliť iného prezidenta. Tieto posmešky okamžite vyvolali nevôľu v radoch poslancov za TOP 09, ktorí na protest opustili počas prezidentovho prejavu rokovaciu sálu snemovne.

Miloš Zeman však nie je žiadne neviniatko a v médiách sa už objavili mnohé jeho pikantné bonmoty. Sám sa však pred verejnosťou poriadne zhodil, keď ho zachvátila "viróza", ktorú si takmer odniesli aj korunovačné klenoty a spôsobil si tak medzinárodnú hanbu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu