Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Hrôza v tyranovom háreme: Príbeh ženy, ktorú znásilňoval perverzný sexmaniak Kaddáfí!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: freerepublic.com)

LONDÝN - O zabitom líbyjskom vodcovi Muammarovi Kaddáfím sa toho popísalo už veľa a informácie, ktoré vyplávali na povrch po jeho smrti na neho vrhli ešte negatívnejšie svetlo. Diktátor a tyran bol údajne sexuálny zvrhlík, ktorý svoje obete znásilňoval, užíval viagru a organizoval sexuálne orgie. Momentálne sa na trhy kníhkupectiev dostáva kniha od francúzskej novinárky Annick Cojeanovej o nešťastnom osude mladej Soraye, z ktorej urobil Kaddáfí trosku.

Cojeanová už pred vydaním svojej knihy s názvom Kaddáfího hárem prezradila zopár podrobností zo Sorayinho života. S Kaddáfím sa prvýkrát stretla v roku 2004, keď mu ako 15-ročná žiačka podala kvety pri návšteve jej školy v Sirte. Jej krása vtedy 62-ročného vodcu natoľko oslovila, že sa ju rozhodol za každú cenu získať. Treba však povedať, že to v jeho prípade nevyžadovalo žiadnu námahu. Jeho suita Sorayu jednoducho odviezla z kaderníctva jej matky priamo do tábora v púšti.

Tam našla Kaddáfího rozvaleného v červenom kresle a s diaľkovým ovládačom v ruke. Premeral si ju od hlavy po päty a jednej zo žien prikázal, aby ju pripravili. Pomocníčky dievča vyzliekli, oholili, zobrali jej vzorku krvi, spravili jej make-up a navliekli do erotického oblečenia, potom ju strčili do miestnosti s vodcom. Ten už ležal nahý na posteli a začal ju bozkávať. Keď ho dievčina od seba odstrčila, vyštekol na svoje pomocníčky, že je to suka, ktorá potrebuje dovzdelávať. Na druhý večer ju znásilnil.

Cojeanová stretla Sorayu v roku 2011 v Tripolise a jej príbehu uverila. Overovala si ho niekoľko mesiacov a nemá dôvod podozrievať ju z klamstva. Mnoho zážitkov, ktoré v knihe opísala, je iba pre silné povahy. Líbyjský vodca totiž nesústreďoval pozornosť iba na ženy, ale aj na mladíkov, ktorých zneužíval pred očami svojho háremu.

Sex bol pre neho nielen fyzická zbraň, ale aj politický nástroj, ktorým uplatňoval svoju moc. Znásilňovaním utláčaných žien si podmaňoval aj mužov, ktorí k nim mali blízko. Ako ich otcov či manželov. Niektoré ženy boli unesené dokonca počas svadobného obradu, aby tým demonštroval svoju všemohúcnosť.

V niektorých prípadoch, kedy Soraya nebola znásilnená, na kokaíne alebo ju nikto nenútil sledovať pornografiu, musela Kaddáfího sprevádzať ako jedna z členiek jeho vojenskej ochranky. Keď sa však snažila predstierať, že nemôže mať s ním sex a on odhalil jej klamstvo, brutálne ju zbil, opľul a znásilnil.

Soraya bola nútená žiť vo vlhkej pivnici v srdci Kaddáfího vily v Tripolise. Do mesta mohla ísť iba na polhodinu a aj to ju museli sprevádzať stráže. Jej rodina ju zavrhla a po zabití vodcu v roku 2011 bola šokovaná, že všetka pozornosť sa sústredila iba na jeho tyranstvo voči mužom.

Vzhľadom na stigmu znásilnenia existuje iba veľmi málo žien, ktoré sú ochotné sa so svojimi strašnými zážitkami podeliť. Podobných Sorayí vraj však existuje veľa, a to v každom meste Líbye. Hoci sa Kaddáfího obete dnes snažia vybudovať si svoje vlastné životy, nie sú schopné začleniť sa poriadne do spoločnosti. Soraya vyfajčí denne 60 cigariet a aj keď má dnes iba 24 rokov, hovorí, že má telo stareny. Informoval portál dailymail.co.uk.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu