Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Adept na Darwinovu cenu: Pašeráka rozdrvila marihuana v aute na smrť!

Mladíka tráva rozdrvila o volant Zobraziť galériu (3)
Mladíka tráva rozdrvila o volant (Zdroj: nydailynews.com)

CAMPO GRANDE - Toto je veľmi dôležitá lekcia pre všetkých obchodníkov s drogami. Okrem toho, že sa podieľajú na šírení jednej z najväčších metiel ľudstva, sami môžu skončiť tým najtragickejším možným spôsobom. Istý Brazílčan totiž zomrel práve pri výkone tohto druhu "podnikania".

A ako sa to vlastne stalo? Brazílsky pašerák sa v štáte Mato Grosso do Sul dostal do problémov po tom, ako nezastavil na ceste, na ktorej boli zátarasy. Vzápätí ho začala prenasledovať polícia a niekoľkokrát ho vyzvala, aby zastavil.

Lenže mladík neuposlúchol. Divoká naháňačka sa po piatich kilometroch skončila tak, že podozrivý stratil nad svojím vozidlom, v ktorom prevážal pol tony marihuany, kontrolu a narazil do stromu. Zabili ho však až balíčky, z ktorých niektoré pri náraze preleteli z kufra dopredu a muža primliaždili o volant.

Adept na Darwinovu cenu:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: nydailynews.com)

Adept na Darwinovu cenu:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: nydailynews.com)

Nezvyčajný náklad hliadka skonfiškovala a previezla na najbližšiu policajnú stanicu. Identitu nebohého sa doteraz nepodarilo zistiť, pretože nemal pri sebe žiadne doklady, informoval denník USA Today.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu