Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Kuriózne oznámenie smrti manžela: Zavolám neskôr, policajtov čakalo prekvapenie!

(Zdroj: steveseager.com)

BRNO - Môj manžel je mŕtvy, zavolám neskôr? Nie, nejde o čierny humor, ale skutočnú otázku, ktorú starenka z Brna položila operátorovi na tiesňovej linke v nedeľu hodinu pred polnocou. Muži zákona neváhali a ihneď vyrazili na miesto, kde ich čakalo šokujúce prekvapenie. Údajne mŕtvy dôchodca (71) totiž zrazu otvoril oči a začal sa s nimi rozprávať. O kurióznom prípade informoval český denník Novinky.

Nočný telefonát, aký sa v nedeľu naskytol jednému z operátorov brnenskej tiesňovej linky, zrejme v kraji nemá obdoby. Veľmi rozrušená a zmätená žena v ňom mužom zákona oznámila, že jej manžel si ľahol do postele a umrel. Vystrašená a veľmi zmätená žena zo seba nedokázala dostať nič okrem mena a adresy.  Operátorovi dala len jednu nepochopiteľnú otázku, či nemá oznámenie manželovej smrti nechať na ráno.

V byte, kde mal ležať nebožtík, však na nich čakal poriadny šok. "V izbe čakalo strážnikov obrovské prekvapenie a úľava, pretože počas kontroly životných funkcií muž otvoril oči a začal sa s nimi rozprávať," opisuje bizarné "zmŕtvychvstanie" brnenský policajný hovorca Jakub Ghanem. Keď sa dôchodca rozrozprával, policajti hneď pochopili,  ktorá bije.

Za zmätkovanie manželky sa ospravedlnil a vysvetlil ho tým, že jeho zábudlivá polovička berie veľké množstvo liekov, z ktorých je unavená a má znížené rozpoznávacie schopnosti. Dezorientovaná starenka nakoniec s policajtmi šťastné chvíle z nečakaného ožitia manžela nezdieľala, pretože na svoj telefonát na tiesňovú linku už medzitým zabudla.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu