Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Trhák na eBay: Einsteinov list z roku 1954 dražia za 3 milióny!

Zobraziť galériu (6)

NEW JERSEY – V aukcii sa dá kúpiť skutočne všetko! Najnovšie aj originálny, rukou písaný list Alberta Einsteina z roku 1954, teda krátko pred jeho smrťou! V liste si môžete prečítať jeho názory na náboženstvo a Boha, ktoré dosiaľ neboli nikde publikované. Cena tohto skvostu je 3 milióny dolárov!

Súkromné myšlienky jedného z najuznávanejších géniov všetkých čias Alberta Einsteina prenikli na verejnosť. Mnohí si už roky prajú prečítať si tieto myšlienky. Teraz si môžu súkromný list kúpiť v internetovej aukcii za 3 milióny dolárov. Ručne písaný list v nemčine aj s obálkou pochádza z obdobia tesne pred géniovou smrťou. Charakter, jazyk a štýl, akým Einstein list napísal vypovedá o jeho celoživotných nazbieraných skúsenostiach a slová, ktoré pri písaní zvolil dodávajú dokumentu vážnosť.

Súkromný list Alberta Einsteina
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: www.ebay.com)

Einstein v liste opisuje svoje názory na náboženstvo a Boha a závery zo skúmania existencie ľudského života. Ak by existoval sprievodca nezodpovedanými otázkami, tento list by mohol odkrývať mnoho odpovedí. Odkedy bol list zakúpený, majú ho v rukách profesionálne akademické inštitúcie, ktoré sa špecializujú na starostlivosť o kultúrne dedičstvo. Pravosť listu nebola nikdy spochybňovaná a túto skutočnosť potvrdzuje aj obálka s pôvodnými pečiatkami.

Súkromný list Alberta Einsteina
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: www.ebay.com)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu