Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Drastický recept na lásku: Manželku varil štyri dni, kým nezmäkla!

Šéfkuchár David sa po beštiálnom čine pokúsil o samovraždu
Šéfkuchár David sa po beštiálnom čine pokúsil o samovraždu (Zdroj: thedailybeast.com)

LOS ANGELES – Šéfkuchára si neradno rozhnevať! David Viens (49) z Los Angeles sa postaral o poriadny rozruch, keď obzvlášť neľudským spôsobom zavraždil svoju manželku Dawn (†39). Beštiálne sklony sa v ňom prejavili po hádke, ktorá vyvrcholila varením podľa najzverskejšieho receptu, aký kedy vymyslel. Informoval o tom český denník Blesk.

Ohavný incident sa odohral v Los Angeles za dverami rodinného domu, v ktorom býval šéfkuchár David Viens spolu s manželkou Dawn. Jedného dňa sa však medzi nimi strhla hádka, po ktorej sa v Davidovi prebudili sklony beštie a svojej žene zviazal ruky aj nohy. Do úst jej vložil predmet, aby jej znemožnil kričať, ktorým sa však nakoniec zrejme udusila.

Keď David ráno precitol a uvedomil si, čo spôsobil, rozbehol sa za zviazanou manželkou. Bolo však neskoro, Dawn už nedýchala. V tom mu v hlave vzkrsol ten najodpornejší nápad. „Začal som panikáriť,“ povedal pre televíznu stanicu ABC. Mŕtve telo manželky vložil do 200-litrovej nádoby s vodou a varil ju celé štyri dni, až kým mal pocit, že mäso je dostatočne mäkké.

Drastický recept šéfkuchára pokračoval rozkrájaním tela, z ktorého časť David nenápadne odnášal reštaurácie, kde pracoval a likvidoval ho v kuchynskom odpade. Ostatné časti tela ukryl v garáži, hlavu Dawn pre zmenu odniesol do matkinho domu.

Najzverskejší prípad poslednej doby bol odhalený už v roku 2009. Odvtedy sa David pokúsil o samovraždu skokom z 80-metrovej skaly. Tvrdý pád však prežil a skončil na invalidnom vozíku. Prečo presne sa v osudnú noc v dome strhla hádka je nejasné. Podľa nepotvrdených informácii mala byť Dawn závislá na kokaíne a Davida nútila, aby v reštaurácii kradol peniaze. Nedávno bol proces s beštiálnym šéfkuchárom obnovený a hrozí mu doživotie

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu