Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Bolestivá smrť veľvyslanca USA: Znásilnili ho a potom uvláčili na smrť!

Stevens zomrel bolestivou smrťou
Stevens zomrel bolestivou smrťou (Zdroj: YouTube)

BENGHÁZÍ - V prípade smrti amerického veľvyslanca v Líbyi stále vychádzajú na povrch nové informácie. Tie posledné hovoria o tom, že predtým, ako naposledy vydýchol, ho rozzúrený dav miestnych radikálov niekoľkokrát znásilnil.

Najprv sa uvádzalo, že Christopher Stevens (†52) zomrel na následky udusenia, keď sa nadýchal dymu v horiacej budove konzulátu. Pravda je však zrejme ešte krutejšia. Arabské médiá uvádzajú, že diplomata pred smrťou opakovane znásilnil líbyjský vojak.

"Veľvyslanca predtým, ako ho zabili, znásilnil miestny radikál, ktorý útočil na americkú ambasádu. Umrel podobnou smrťou ako Kaddáffí," píše sa v článku denníka Lebanon News. Podľa všetkého teda zomrel veľmi krutou a bolestivou smrťou.

Stevensa po prevoze do nemocnice oživovali hodinu a pol, ale bezúspešne. Zahynul na jedenáste výročie teroristických útokov na newyorské dvojičky po tom, ako sa protest pred veľvyslanectvom vymkol spod kontroly. Budovu začali ostreľovať a potom aj zapálili. Obyvateľov rozhorčil nový americký film o prorokovi Mohamedovi, v ktorom ho vykresľuje ako podvodníka a sukničkára. Okrem Stevensa v ten deň zahynuli ešte ďalší traja zamestnanci konzulátu a desať líbyjských vojakov.

Mŕtvy veľvyslanec

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu