Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

V Čechách skrachovala ďalšia cestovka, v Grécku ostalo 172 klientov!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

PRAHA - Ďalšia cestovná kancelária skrachovala v piatok v ČR. CK Pradok má v súčasnosti v Grécku 172 klientov. Informovala o tom agentúra Mediafax s odvolaním sa na Jiřího Cívku, hovorcu spoločnosti Generali, u ktorej je CK Pradok poistená proti úpadku.

Konateľ CK Pradok Jiří Káš vyjadril poľutovanie zo vzniknutej situácie a všetkým klientom sa ospravedlnil. Príčinou úpadku je podľa neho kombinácia viacerých faktorov - situácie v Grécku, bankovej krízy i zložitej situácie v ČR. Platbám vopred, požadovaným obchodnými partnermi, cestovná kancelária Pradok nedokázala v období ekonomickej krízy vyhovieť, vyplynulo z Kášových slov.

Na bezpečnom návrate všetkých klientov z Grécka pracujú všetci zainteresovaní. Klienti CK Pradok, ktorí ešte neodcestovali na už zaplatenú dovolenku, môžu najneskôr do šiestich mesiacov vzniesť svoje požiadavky na poistné plnenie u asistenčnej služby Generali, a to písomnou formou v prílohe so všetkými potrebnými dokumentmi. Podrobné informácie sú na webovej adrese www.generali.cz.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu