Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Strelec z kina smrti mal málo sexu: Bol frustrovaný, tri ženy ho odmietli!

Holmes sa odfotil pred plagátom so známou glamour modelkou Zobraziť galériu (2)
Holmes sa odfotil pred plagátom so známou glamour modelkou (Zdroj: adultfriendfinder.com)

DENVER - James Holmes, ktorý je podpísaný pod masarkom v denverskom kine, bol podľa všetkého krátko pred vraždením poriadne sexuálne frustrovaný. Na istej zoznamovacej webstránke hľadal dievčinu, ktorá by bola ochotná sa s ním intímne zblížiť. Ani jedna však na jeho žiadosť neprikývla.

Mladík bol registrovaný na službe AdultFriendFinder, kde sa snažil nájsť kamarátku na sex. Podľa medializovaných správ sa s ním totiž len nedávno rozišla priateľka. Na svojom profile má uverejnenú fotku, kde pózuje s plagátom britskej modelky. Pod ňou stojí: "Navštíviš ma vo väzení?" V profile sa taktiež uvádza, že je obrezaný.

Strelec z kina smrti
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: adultfriendfinder.com)

Holmes na stránke napísal, že "hľadá niekoho na flirt alebo príležitostný sex". Sám seba pritom charakterizoval ako "milého chlapíka". Chvíľu si dopisoval s troma mladými ženami, ktoré pozval na rande. Všetky však odmietli.

Nezáujem opačného pohlavia zrejme ešte zvýšilo už i tak veľkú frustráciu, ktorú James v poslednom období prežíval. Odišiel zo školy, kvôli čomu by čoskoro musel opustiť aj študentské ubytovanie, ktoré mu bolo pridelené. Útechu podľa jeho bývalého spolužiaka hľadal v počítačových hrách, ktorých hraním trávil celé dni.

"Bol nimi úplne posadnutý, stratil kontakt s realitou. Niekedy to vyzeralo tak, ako keby sa chcel stať ich súčasťou a byť jednou z postáv, ktoré bojujú proti všetkým a všetkému," povedal.

Holmes minulý piatok počas premiéry nového filmu o Batmanovi zastrelil dvanásť ľudí a desiatky ďalších zranil. V pondelok prvýkrát predstúpil pred súd, počas ktorého pôsobil neprítomne. Je preto možné, že svoju obhajobu postaví na tom, že bol v čase masakru nepríčetný. Obvinenia voči nemu budú vznesené budúci týždeň.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu