Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Ožratý Petr (†25) napadol rodičov: Sused ho chytil pod krk a omylom zabil!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: mid-day.com)

BRATISLAVA/PŘEROV - Mladý otec Petr T. (†25) ako zvyčajne aj minulý štvrtok prišiel do domu rodičov na mol opitý a „zhulený“. Matka aj otec v strachu pred vlastným synom zavolali na pomoc suseda, ktorý opilca chytil pod krk a držal, kým neodrazila polícia. Petr však medzitým zomrel.

Ako píše denník Blesk, Petr bol v českých Radvaniciach známy ako bitkár a ožran. Svoju čiernu povesť si nepokazil ani minulý týždeň vo štvrtok, keď si to na mol opitý z krčmy namieril rovno k rodičom. Tam, posilnený alkoholom, začal útočiť na otca aj matku, ktorí v strachu o svoj život zavolali na pomoc suseda.

Ten sa agresívneho syna nezľakol a pokúšal sa ho zneškodniť. Mladého opilca chytil pod krk a nepustil ho, až kým do bytu nedorazila polícia. „Škrtenie“ sa zrejme mladíkovi stalo osudným a ešte predtým, ako do bytu prišla ďalšia pomoc, stratil vedomie. Vystrašení rodičia okamžite zavolali záchranku, avšak privolaní lekár mohol už len konštatovať smrť.

Pôvodnou príčinou smrti mladého otca mala byť intoxikácia alkoholom a marihuanou, no vykonaná pitva vniesla do nešťastného prípadu viac svetla. Petr mal totiž zlomenú jazylku, čo má pravdepodobne na svedomí susedovo „škrtenie“. Po mladom mužovi ostalo malé dieťa, ktoré mal so svojou priateľkou.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu