Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Strašná smrť: Milenca (†36) v posteli zapálila, ohorelo mu 90% tela!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: treehugger.com)

MANCHESTER - Matku dvoch detí Helen Greenovú (43) z Manchesteru obvinili z vraždy svojho partnera Roberta McAleesea, s ktorým žila desať rokov. V opileckej hádke ho poliala benzínom a zapálila. Muž zomrel v strašných bolestiach.

Porota si na súde vypočula desivý telefonát na políciu, v ktorom muž kričí neznesiteľnou bolesťou. Susedia ho videli, keď ako ľudská pochodeň vybehol pred dom. Záchranári ho odviezli do nemocnice, tam však na druhý deň ráno v krutých bolestiach a s popáleninami na deväťdesiatich percentách tela zomrel.

Dvojica sa vrátila z návštevy, kde popíjala pivo a pálenku. Doma sa v opitosti okolo jedenástej večer pohádala a Greenová svojho partnera zapálila. "Keď bol na posteli, poliala ho oblečeného benzínom a škrtla zápalkou. Jednoznačne mu buď chcela veľmi ublížiť alebo ho zabiť. Je preto vinná vraždou," uviedol sudca Stephen Roirdan. Greenová vinu popiera.

Horiaceho Roberta sa síce pokúsila uhasiť kabátom, ale nakoniec utiekla. Zápas s plameňmi nevyhrali ani susedia. V obhorenej kuchyni vyšetrovatelia našli prázdnu fľašu od technického benzínu. Rozsudok zatiaľ nevyniesli.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu