Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Pred očami dcérky: Češka dobodala bohatého švajčiarskeho milenca († 52)!

René a Radka boli ideálny pár iba navonok
René a Radka boli ideálny pár iba navonok (Zdroj: blick.ch)

ZURICH - Vzťah plný vášní sa skončil tragédiou! Švajčiarska polícia vyšetruje brutálnu vraždu podnikateľa Reného P., ktorého mala usmrtiť jeho česká priateľka Radka M. (39). V hádke ho vraj dobodala pred zrakmi ich malej 7-ročnej dcérky.

Spolužitie obchodníka s realitami Reného P. a jeho partnerky Radky M., ktorá vlastnila nechtový salón, bol zdanlivo idylický. Obaja milovali luxus, dovolenky trávili v Dubaji a Thajsku.

V nedeľu ráno však navonok spokojný rodinný život skončil. Po divokej hádke našli Reného s nožom v hrudi a vážne zranenú Radku polícia odviezla do nemocnice. Svojho manžela podľa mužov zákona zavraždila pred zrakmi ich dcérky Chanel.

Priatelia a blízki páru vedeli, že medzi Reném a Radkou to už dlhšie škrípe. Neustále sa hádali, rozchádzali a zmierovali. "René bol hrozne žiarlivý a chcel ju mať stále pod kontrolou. Ona bola zase nápadne krásna. Samozrejme ju obdivovali muži aj ženy a to on nemohol zniesť," povedal denníku Blick rodinný známy.

S tým ale nesúhlasí Radkina priateľka. Tá si jej konanie nedokáže vysvetliť. "Radka je veľmi priateľský človek, ku všetkým sa správa láskavo. René je navyše budhista. Nedokážem si predstaviť, čo sa muselo stať, že ho bodla. Ale človeku do hlavy nevidíte," povedala.

René vraj na Radku žiarlil

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu