Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Milovník žien Dotcom: Luxusná spoločníčka aj tehotná manželka

Kim je skutočný milovník žien Zobraziť galériu (2)
Kim je skutočný milovník žien (Zdroj: piracy.ssrc.org, ausforces.com)

WELLINGTON - Krásne ženy, búrlivé večierky a divoký sex - tak vraj vyzeral život kráľa hackerov Kima Dotcoma. Podľa jeho známych mal však v svojom srdci len jednu ženu, manželku Monu Dotcomovú. Bývalá modelka je v šiestom mesiaci tehotenstva a s internetovým pirátom čaká dvojčatá.

Zakladateľ servera Megaupload.com si súkromie svojej rodiny úzkostlivo tajil a veľmi dobre vedel ako. Napriek tomu po jeho zatknutí vyplávali niektoré informácie na povrch.

Žena, ktorá je často vidieť na fotografiách po jeho boku, nie je jeho manželka, ale bývalá luxusná spoločníčka Janina Youssefianová. Tá sa v roku 2000 postarala o škandál s jedným zo zakladajúcim členov skupiny Modern Talking Dieter Bohlenom. V obchode s kobercami si užili divoký sex za prísneho dohľadu bezpečnostných kamier. "Dozvedeli sa o mne zaujímaví ľudia," spomína kráska, čo jej škandál priniesol.

Dotcom si ženy vždy vedel vyberať. Mona je bývalá filipínska modelka. So svojím manželom má už dvoch synov a jednu dcéru. Teraz údajne čaká ďalší prírastok do rodiny, a to hneď dvojnásobný. S Kimom žili v luxusnej vile za niekoľko desiatok miliónov eur v Aucklande na Novom Zélande, kde boli aj v čase mužovho zadržania. Na rozlúčku susedom usporiadali novoročný ohňostroj, ktorý poto  sami sledovali z helikoptéry.

Server Megaupload bol minulý týždeň kvôli porušovaniu autorských práv odstavený a to isté platí aj pre Mr. Dotcoma. Ak ho uznajú vinným z organizovanej výmeny ilegálne kopírovaných dát, hrozí mu v USA až 55 rokov väzenia.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu