Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Sudca mlátil postihnutú dcéru remeňom: Ľahni si alebo dostaneš na ksicht!

Sudca sa na dcére pekne vyzúril Zobraziť galériu (4)
Sudca sa na dcére pekne vyzúril

ROCKPORT - Týranie detí zo strany vlastných rodičov je samo osebe odsúdeniahodné. Keď si však otec vylieva zlosť na svojej postihnutej dcére, to azda ani nepotrebuje komentár.

Dvadsaťtriročná Hillary Adamsová tento týždeň po prvýkrát prehovorila o krutosti, ktorú na nej páchal jej otec. Urobila tak preto, lebo mu chce pomôcť, hoci priznala, že tým pravdepodobne zničila jeho reputáciu.

K týraniu dievčiny s mozgovou obrnou dochádzalo pravidelne počas jej tínedžerských rokov. Jedného dňa v roku 2004, keď mala šestnásť rokov, do izby tajne umiestnila kameru. Šokujúce zábery, ktoré zachytila, pred pár dňami zavesila na Youtube. Skôr tak neurobila preto, lebo sa bála o svoju aj sestrinu bezpečnosť. Matky Hillary o všetkom vedela, dokonca dcéru sama niekoľkokrát zbila. Odôvodňuje to tým, že jej manžel "vymyl mozog a neustále ju kontroloval".

Videozáznam okamžite spustil lavínu pohoršenia a nadávok na adresu štyridsaťosemročného tyrana. Mnohí užívatelia z celého sveta dokonca kontaktovali texaskú políciu, tá však Williama Adamsa s najväčšou pravdepodobnosťou neobviní, pretože trestné činy súvisiace s týraním detí majú premlčaciu dobu päť rokov.

Prípad šokuje o to viac, že katan pracuje ako sudca, ktorý sa špecializuje na prípady súvisiace práve s kriminalitou páchanou na deťoch. "Neurobil som nič zlé, chcel som len dcéru naučiť disciplíne. Prichytil som ju pri sťahovaní hudby z internetu a neovládol som sa. Vyzerá to horšie, ako to v skutočnosti bolo, už som sa za to aj ospravedlnil," bráni sa Adams.

Hillary ale na roky plné bolesti len tak nezabudne. "Plakala som kvôli tomu, niekedy i smiala. Teraz chcem, aby sa otec z toho poučil a už viac nikomu neubližoval," dodáva nadaná klaviristka.

Sudca mláti postihnutú dcéru

 

 

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu