Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Sex a drogy na Wall Street: Demonštranti predvádzajú hotové orgie!

Neznámy párik svoju lásku neskrýva Zobraziť galériu (5)
Neznámy párik svoju lásku neskrýva

NEW YORK - Začalo to ako nevinný protest zopár mladých Američanov, ktorým prekáža, že v ich rodnej krajine nie je pre nich dostatok pracovných príležitostí. Za posledné dni sa však ku skupinke demonštrantov pridali "hipíci" a narkomani a zo známej finančnej štvrte Wall Street sa tak stal jeden veľký "bordel".

Feťáci a bezdomovci si v Zuccotti Parku na dolnom Manhattane zriadili prechodný domov. Na špinavých matracoch a zakrytí dekami tu "protestujú" proti chudobe a silnému bankovému sektoru v USA. Zopár rozzúrených tínedžerov, ktorí v parku založili stanové mestečko, sa zas z protestného zhromaždenia snaží spraviť tanečnú párty. Náladu im dodáva aj marihuana.

Akoby neboli mladí demonštranti už aj tak dosť posilnení nedovolenými prostriedkami, začali im nezištní darcovia rozdávať zadarmo kondómy, cigarety i fľaše s alkoholom. V stave opojenia im potom vôbec nevadí, že na ulici ležia úplne nahí, zakrytí len tenkou plachtou, ktorá podchvíľou odhaľuje ich najintímnejšie miesta. "Väčšina z nich sú ešte deti. Vôbec by tu nemali byť. Niektorí z nich sexujú priamo na ulici, nevyzerá to dobre," komentuje situáciu aktivista Andre (40).

Istého muža museli dokonca v sobotu ráno hospitalizovať po tom, ako sa priotrávil koktejlom likéru a sirupu proti kašľu. Z demonštrácie, ktorej sa zúčastňujú desiatky tisíc Američanov, sa tak stali orgie, čo ale cieľom aktivistov určite nebolo. Jedna fotografia dokonca ukazuje, ako neznámy muž vykonáva veľkú potrebu na policajné auto.

Protesty na Wall Street sú protestmi proti rozdielom medzi bohatými a chudobnými a taktiež sa snažia poukázať na skorumpovaných politikov, ktorí vládnu svetu. Demonštrácie sa okrem New Yorku rozšírili aj do ďalších amerických miest.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu