Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Synčeka obrezala podľa návodu na YouTube, takmer vykrvácal!

Keemonta Petersonová
Keemonta Petersonová (Zdroj: SITA)

PORTLAND/BRATISLAVA - Matku, ktorá sa snažila doma obrezať svojho trojmesačného syna po čítaní Starého zákona a sledovaní videí na YouTube, odsúdili na päť mesiacov podmienečne. Keemonta Petersonová (30) z amerického Portlandu sa väzeniu vyhla aj napriek tomu, že dieťa nechala krvácať dve hodiny, kým zavolala na tiesňovú linku.

Podľa policajnej správy v októbri minulého roka Petersonová použila na obriezku nôž ako skalpel a kliešte miesto škrtidla. Po nevydarenej operácii sa snažila ranu zašiť, čomu sa prizeral jej ďalší vystresovaný syn (13). Po dvoch hodinách "nekontrolovaného" krvácania konečne privolala záchranku. Dieťa previezli v kritickom stave do nemocnice.

Petersonová, ktorú v máji zatkli a obvinilii z týrania prvého a druhého stupňa, uviedla, že ju ku skutku inšpirovala Biblia. Kauciu stanovili na 550-tisíc dolárov, ale po prerokovaní ju znížili na 5-tisíc a ženu prepustili z väzby.

Američanke, ktorá trpela halucináciami a celé dni nespala, bola z obavy o jej duševné zdravie nariadená aj psychiatrická liečba. Chlapček sa našťastie zo zranení úplne zotavil a všetky štyri Keemontine deti zostávajú v starostlivosti sociálnych pracovníkov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu