Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Opilec zrazil dieťa, ktoré tlačilo kočiarik s batoľaťom!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA / DOLNÍ LOMNÁ - Opitý vodič zrazil v Dolnej Lomnej na Frýdecko-Místecku na chodníku dieťa, ktoré tlačilo kočík s ročným bábätkom. Podľa prvotných informácií ich zranenia nie sú vážne, záchranári ich obe previezli do nemocnice na pozorovanie.

Povedal to dnes hovorca Frýdecko-Místeckej polície Jiří Hamhalter. Nehoda sa stala po 14:00. Vodič (52) podľa polície prešiel do protismeru, kde vošiel na chodník. Pritom narazil do dieťaťa (12), ktoré tlačilo po chodníku kočík s ročným bábätkom. "Vozidlom ich zrazil. Deti sú zranené, ale nie sú ohrozené na živote, do nemocnice ich previezli na pozorovanie," uviedol Hamhalter.

Hovorca moravskosliezskej záchrannej služby Lukáš Humpl potvrdil, že zranenia detí neboli vážne. "Na základe telefonátu a popisu udalosti vycestovala k miestu nehody iba posádka bez lekára, takže nešlo o žiadne závažné zranenia. Posádka si po príchode ani lekára neprivolala, previezla len deti na došetrenie do nemocnice," uviedol Humpl.

Policajti pri dychovej skúške odhalili u vodiča alkohol. "Prvá skúška ukázala 1,8 promile, druhá o niekoľko minút neskôr 1,6 promile," uviedol policajný hovorca. V súčasnej dobe nehodu stále na mieste vyšetrujú.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu