Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Dala dolu nohavice, oprela sa o stenu a porodila!

Pre Vicky prichádzajú zdravotníci a odvážajú ju na oddelenie Zobraziť galériu (2)
Pre Vicky prichádzajú zdravotníci a odvážajú ju na oddelenie

CAMBRIDGE - Vicky Greenová (28) láskyplne drží v náručí svojho novonarodeného synčeka. Už celkom zabudla na to, akým dramatickým spôsobom priviedla na svet svojho tretieho potomka. Pri pôrode jej pomáhal manžel Jamie, ktorý dieťatko chytil do rúk ako "rugbyovú loptu".

Na mladú ženu prišli pôrodné bolesti uprostred noci, niekoľko dní pred plánovaným termínom. Manžel ju preto okamžite previezol do nemocnice. Po príchode však zistili, že gynekologicko-pôrodnícke oddelenie bolo zamknuté a kým strážnik dvere otvoril, Vicky už rodila.

Kapitán rugbyového tímu si stúpol za ňu a chytil dieťatko do rúk akokeby to bola "lopta" zatiaľ čo ona sa opierala o stenu. Dramatickú scénu zachytili bezpečnostné kamery.

"Keď sme prechádzali cez parkovisko smerom k nemocnici, Vicky začala kričať "Už prichádza!"," hovorí Jamie. Mladík neveril vlastným očiam keď zistil, že dvere boli uzamknuté. O chvíľu síce došiel vrátnik, ale bez zdravotníka a iba s invalidným vozíkom.

"Vicky si dala dolu nohavice a ja som uvidel hlavičku. Pomyslel som si, "nikto iný okrem mňa tu nie je, musím ho chytiť inak spadne na zem"." Na rodnom liste malého Jonathona je teraz Jamie uvedený ako "jeho otec" i ako jeho "oficiálny pôrodník". Za miesto narodenia označili "vchod do nemocnice".

Supervízorka pôrodných asistentiek v Addenbrooke's Hospital v Cambridge Kate Hawes uviedla, že "oddelenie bolo uzavreté z dôvodou renovácie a hlavný vchod do nemocnice po desiatej hodine večer zatvárajú kvôli bezpečnosti svojich zamestnancov".

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu