Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Rus sa priznal: Mimozemšťan bol podvod!

Telo mimozemšťana boli v skutočnosti kuratá poskladané dokopy
Telo mimozemšťana boli v skutočnosti kuratá poskladané dokopy

MOSKVA - Mimozemšťan, ktorého nedávno nakrútil istý Rus na Sibíri, nebol v skutočnosti tvorom pochádzajúcim z vesmíru, ale obyčajnými kúskami kuraťa a chleba. Včera sa muž priznal polícii.

Video zachytávajúce údajného mimozemšťana obletelo celý svet. Na serveri Youtube si ho pozrelo už takmer päť miliónov užívateľov. Návštevník z vesmíru je na ňom vysoký ani nie jeden meter, má veľkú hlavu s výraznými očami a je nahý. Jedna noha mu chýb.

Autor záznamu, ktorý nakrútil neďaleko dediny Kamensk severne od jazera Bajkal tvrdil, že je zaručene pravé a nejedná sa o podvod. Vyšetrovatelia však dostali tip od pracovníka miestneho denníka, že by mohlo ísť o mŕtve dieťa.

Podozrenie si chceli overiť a vystrašený Rus vyšiel s pravdou von. Doma im ukázal falošného mimozemšťana, ktorého vyrobil z kože kuraťa vypchatej chlebom. Keďže však nespáchal trestný čin, okrem napomenutia mu od polície nič iné nehrozí.

Ruské médiá v marci informovali o početných pozorovaniach UFO v tejto oblasti pričom niektoré z nich neskôr pripísali bombovému tréningu na neďalekej vojenskej základni.



Mimozemšťan v Rusku 1
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu