Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Šialený Američan: Takmer natočil vlastnú smrť v tornáde!

Blázon alebo hrdina?
Blázon alebo hrdina?

BRATISLAVA/WILSON – Američan Steven Hoag mal obrovské šťastie. Počas sobotného vyčíňania tornáda v meste Wilson v štáte Severná Carolina natočil video, na ktorom je vidieť, ako pár metrov od neho živel ničí všetko. Tieto zábery sa stali hitom na internete.

Hoag prírodný úkaz natáčal zo svojho auta, ktoré zaparkoval pred nákupným centrom. Keď však bolo jasné, že tornádo si to namierilo priamo na neho, muž natáčal ďalej. Kým by človek s akým-takým pudom sebazáchovy utiekol, Američan točil dokonca, aj keď ho tornádo míňalo iba niekoľko desiatok metrov. Celý čas je pritom počuť, ako Hoag telefonuje so svojou sestrou.

Práve keď je vidieť, že centrum tornáda ničí všetko okolo neho, si už muž za kamerou myslí, že umrie a dokonca sa lúči so svojou rodinou slovami „Ľúbim Vás“. Napriek tomu pri ňom stáli asi všetci svätí. Pre televíziu ABC na druhý deň po nešťastí, ktoré si vyžiadalo 45 obetí vo viacerých štátoch USA, Hoag povedal, že za to môže jeho viera. „Bol som námorníkom a milujem Ježiša,“ vyhlásil. Na otázku, čo si vtedy pomyslel a či nemal strach dodal, že to bolo vzrušujúce.



V centre tornáda
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu