Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Rusi tvrdia: Na Sibíri sme našli mimozemšťana!

Telo, ktoré vyhrabali zo snehu
Telo, ktoré vyhrabali zo snehu

NEW YORK/BRATISLAVA - Iba nedávno zverejnilo americké FBI tisícky dokumentov o kozmických lodiach a mimozemšťanoch, ktorí pristáli na našej planéte. Tentokrát však s podobným odhalením prišli Rusi, dokonca majú mať na videu natočené aj telo mŕtveho cudzinca, ktorého našli na Sibíri!

Autor správy Michael Cohen vychádza z článku publikovaného ruskou tlačovou agentúrou Inter-fax začiatkom marca. V irkutskej oblasti sa vtedy na oblohe pohyboval obrovský lietajúci objekt, žiariaci ružovou a modrou farbou. Tisíce miestnych obyvateľov videli, ako sa rúti k zemi a dopadne niekam do zalesneného územia. Silný výbuch bolo počuť vo veľkej vzdialenosti.

Len niekoľko hodín pred touto epizódou, mali letiskoví dispečeri v Jakutsku vyhlásiť, že na radare zbadali UFO vo výške približne 20-tisíc metrov nad morom, rútiace sa rýchlosťou 9800 km/h.

Udalosti sa dostalo publicity v ruských médiách, do oblasti vyslali početných vládnych úradníkov, vojakov, agentov tajnej služby a vedeckých výskumníkov. Príhoda bola prehlásená za tajnú a konkrétne miesto nárazu nebolo nikdy zverejnené.

Teraz na internet preniklo video s mŕtvym mimozemšťanom, ktorého našli v Republike Burjatsko, neďaleko od miesta údajnej havárie, uvádza sa na stránke All News Web. Či cudzinec z vesmíru zahynul v dôsledku nehody alebo ho mali zabiť drsné podmienky, portál neuvádza.

Burjatsko je autonómnou republikou Ruskej federácie, ležiacou na Sibíri pri západnom brehu Bajkalského jazera. Na tomto mrazivom kúsku zeme o rozhlohe 351-tisíc km2 žije približne milión obyvateľov.



Mimozemšťan v Rusku 1


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu