Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Súdny deň sa blíži, údajne už 21. mája tento rok!

Stále usmiati napriek tomu, že súdny deň prichádza Zobraziť galériu (2)
Stále usmiati napriek tomu, že súdny deň prichádza

OAKLAND - Mnoho ľudí sa snaží na prípadný koniec sveta nemyslieť alebo aspoň dúfajú, že sa ho nedožijú. To však rozhodne neplatí pre skupinu čudákov, ktorí na svojich karavanoch cestujú po Amerike. Podľa nich apokalypsa nastane 21. mája, čiže už o niekoľko mesiacov!

Tvrdia, že "v tento deň príde veľké zemetrasenie, ktoré rozlomí krajiny na kúsky". "Tí, ktorí veria v Ježiša, pôjdu do neba, kým ostatní ľudia zažijú 153 dní smrti a hororu predtým, než 21. októbra nastane úplný koniec sveta."

Skupinka viac ako desiatich kresťanov z Oaklandu teraz križuje krajinu a svoje posolstvo šíri spoločnosti. Členovia "Projektu Karavan" sa vzdali práce a opustili svoje rodiny i majetky, aby sa mohli zúčastniť tejto "poslednej misie". Ich líder, 89-ročný Harold Camping pre CNN uviedol, že ich predpoveď sa zakladá na biblickom proroctve.

"Viem, že je to pravda, Biblia nikdy neklame. Ak by som klamal, znamenalo by to, že som pokrytec." Camping koniec sveta už raz predpovedal, a to na 4. septembra 1994. Jeho prognóza sa však očividne nesplnila. "Bol to omyl, nesprávne som si vyložil biblické kódy," vysvetľuje starček.

O tom, že súdny deň nastane už tento máj, existujú vra dva dôkazy. Prvým je, že povodeň, počas ktorej Noe postavil archu, nastala presne pred 7000 rokmi. Boh mal vtedy Noeovi povedať, že má 7 dní na to, aby sa pripravil na potopu. Jeden deň pre "Najvyššieho" znamená tisíc ľudských rokov, čiže sedem dní sa rovná sedemtisíc rokom.

Ako druhý dôkaz slúži dátum ukrižovania Krista, čiže 1. apríl roku 33 nášho letopočtu. Odvtedy až po 21. mája ubehne presne 722 500 dní. Toto číslo sa dá vypočítať ako 5 x 10 x 17 x 5 x 10 x 17, pričom každé z nich má v Biblii špecifický význam. Päťka značí vykúpenie, desiatka symbolizuje úplnosť a sedemnástka znamená nebo. Počkajme si teda, či sa ich predpoveď tentokrát vyplní.



Apokalypsa - máj 2011
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu