Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Glváč si Nežnú revolúciu užíval v Chorvátsku: VIDEO Na futbale s kamošmi je to super

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Tip čitateľa)

BRATISLAVA/ZAHREB - Zdá sa, že Martin Glváč vie, ako sa zabávať. Kým Slovensko si cez víkend pripomína 30. výročie Nežnej revolúcie, Glváč sa bavil na futbalovom zápase v Chorvátsku. Stretol sa tam aj so svojimi známymi.

Bývalého podpredsedu parlamentu za Smer prichytil na futbale aj náš čitateľ. Spolu so svojím kolegom, ako neskôr uviedol na sociálnej sieti, si zápas užíval. Pred zápasom si evidentne užíval. Slovensko však nakoniec zápas prehralo. 

Glváč sa zabával

„Hoci som sa stavil s kolegami z Chorvátska, že vyhráme gólom v 92 min z penalty, naši dali goooól už po 30 minúte. S priateľmi je super,“ napísal Glváč na Facebook. Po prehre Slovákov svoj status neskôr doplnil. „Žiaľ, za 20 minút nás Chorváti vybavili a ukázali nám slušne, kde sú oni a kde my. A môžeme mať trénera aj z Antarktídy,“ komentoval zápas. 

Glváč

„Kto si pozrie štatistiku zistí, že to jednoducho nie je o zákone o športe. Prehrali sme s Walesom aj s Chorvátskom pred kultivovanými divákmi. Začiatok bol fajn, no zvíťazili lepší,“ dodal. Glváč začiatkom novembra odstúpil z funkcie podpredsedu parlamentu kvôli jeho komunikácii s Marianom Kočnerom. Sám tvrdí, že tak urobil preto, lebo mu záleží na tom, aby strana Smer v budúcoročných voľbách zvíťazila. 

Glváč si Nežnú revolúciu
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Martin Glváč)

Komunikácia s Kočnerom

Spravil tak niekoľko dní po tom, ako zverejnil líder hnutia OĽaNO Igor Matovič komunikáciu cez aplikáciu Viber medzi Glváčom a Marianom Kočnerom, ktorý je obžalovaný v prípade vraždy novinára Jána Kuciaka a jeho snúbenice Martiny Kušnírovej.

Z komunikácie má vyplývať, že Glváč mal vedieť o viacerých kauzách, napríklad aj o tom, že si Marian K. nominoval svojho človeka do funkcie zástupcu riaditeľa Slovenskej informačnej služby. Matovič tvrdí, že Glváč klamal o tom, že sa s podnikateľom od roku 2012 nestretol. Glváč tvrdenia odmietal, podal pre ne aj trestné oznámenie. Trval na tom, že sa s Kočnerom nestretol od roku 2012 a poprel aj tvrdenia vyplývajúce z jeho údajnej komunikácie s Kočnerom, zverejnenej Denníkom N, o tom, že si s ním mal dohadovať biznis.

Viac o téme: FutbalChorvátskoMartin Glváč
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu