Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Samozvaný otec národa je späť: ROZHOVOR s Mečiarom aj o tom, s kým si vie predstaviť spoluprácu

Vladimír Mečiar. Zobraziť galériu (2)
Vladimír Mečiar. (Zdroj: Jan Zemiar)

TRENČIANSKE TEPLICE - Ľudia mali pocit, že odišiel do politického dôchodku a užíva si život v luxusnej vile v Trenčianskych Tepliciach. Expremiér Vladimír Mečiar však nedávno ohlásil, že pomáha zakladať novú politickú stranu. V čom sa ale bude líšiť od tých súčasných?

Mnoho ľudí si na obdobie "mečiarizmu" nespomína v dobrom. Vládu Vladimíra Mečiara poznačili veľké kauzy a doteraz nevyriešené prípady. Za vśetky stačí spomenúť zavlečenie syna bývalého prezidenta Michala Kováča do cudziny či doteraz nevyšetrenú vraždu Róberta Remiáša. 

Vladimír Mečiar.
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Jan Zemiar)

Vladimír Mečiar bol predsedom vlády až do roku 1998. Vtedy odišiel z volieb porazený a vládu už zostaviť nedokázal. Mnohí si pamätajú jeho vystúpenie v televízii, keď národu zaspieval "S pánom Bohom, idem od vás, neublížil som, neublížil som nikomu z vás"

Vladimír Mečiar sa vracia: VIDEO Nová strana je na spadnutie, o Kočnerovi vedel už dávno

Po dvadsiatich rokoch mečiar ohlásil, že pomáha zakladať novú stranu. Bývalého premiéra Roberta Fica kritizuje, opozícia podľa neho u nás neexistuje. Prečo sa teda rozhodol opäť vstúpiť do verejného života, v čom sa bude jeho strana líšiť od tých existujúcich a s kým si vie predstaviť prípadnú spoluprácu, sa dozviete v rozhovore vo videu. 

Vladimír Mečiar prezradil, čim bude strana, ktorú pomáha zakladať, odlišná od ostatných

Viac o téme: StranaVladimír Mečiar
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu