Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Liberáli upozornili na vtipnú momentku: FOTO Matečná, Pellegrini a Sulíkové mäsové výrobky

Gabriela Matečná a Peter Pellegrini Zobraziť galériu (3)
Gabriela Matečná a Peter Pellegrini (Zdroj: Facebook/Peter Pellegrini)

BRATISLAVA - Život prináša všelijaké situácie a momentky. Jednu vtipnú priniesla aj nitrianska poľnohospodárska výstava Agrokomplex. V hlavnej úlohe sú Gabriela Matečná, Peter Pellegrini a, nepriamo, aj Richard Sulík.

Fotografiu na svoj profil pridala v sobotu večer podpredsedníčka SaS a parlamentu Lucia Ďuriš Nicholsonová. Sú na nej usmiati premiér Peter Pellegrini a ministerka pôdohospodárstva Gabriela Matečná.

„Som si povedala, že v lete vás vôbec nebudem stresovať politikou. Budem dávať len pozitívne statusy a veselé fotky. Dôkaz, že to myslím smrteľne vážne je TU. A ešte majte krásny večer, žiadne strachy. Keď sa panstvo raduje, s touto krajinou musí byť všetko v poriadku," uviedla Nicholsonová k fotke.

Snímku neskôr zdieľal aj poslanec Ondrej Dostál, ktorý v parlamente taktiež zastupuje SaS. Všimol si na nej ešte jednu vtipnú náhodu - v pozadí totiž je logo, ktoré obsahuje meno predsedu liberálov Richarda Sulíka. „Premiér a ministerka pred logom Sulíkove mäsové výrobky. Radosť preveliká," okomentoval Dostál.

Liberáli upozornili na vtipnú
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: FB / Ondrej Dostál)

Viac o téme: Peter PellegriniGabriela MatečnáLucia Ďuriš Nicholsonová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu