Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Premiér Pellegrini mal na úrade vlády vzácnu návštevu: FOTO Toto je moja rodinka

Peter Pellegrini s rodinou na úrade vlády Zobraziť galériu (4)
Peter Pellegrini s rodinou na úrade vlády (Zdroj: Facebook/Peter Pellegrini)

BRATISLAVA - Premiér Peter Pellegrini mal na Úrade vlády SR vzácnu návštevu. Nebolo to však nič oficiálne. Navštíviť ho prišli rodičia so sestrou. Na svojom Facebooku sa pochválil fotkami svojej rodiny. V posledných dňoch mu zrejme takáto návšteva prospela.

Premiér Peter Pellegrini zverejnil v sobotu na svojej sociálnej sieti fotografie z návštevy. Nebola to však žiadna oficiálna návšteva, pozrieť ho prišla jeho rodina. „Pekný víkend praje rodina Pellegriniová,“ napísal premiér na Facebooku. 

Premiér Pellegrini mal na
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook/Peter Pellegrini)

„Moji rodičia a sestra prišli do Bratislavy, aby videli miesto kde pracujem. Zdržali sa asi hodinku. Poukazoval som im zrkadlovú sálu, reprezentačné priestory - salóniky a samozrejme moju pracovňu a zázemie,“ povedal pre Topky premiér Peter Pellegrini. „Trošku sme posedeli pri káve a myslím, že sa im páčilo. Pre mňa to bola jedna z najvzácnejších návštev,“ dodal.


Nový konflikt v Smere: Kvôli kauze únosu to vrie, Pellegrini narazil na Kaliňáka


Na koho sa podobám?

Sám premiér na sociálnej sieti priznal, že ho to potešilo. „Pre mňa najvzácnejšia návšteva na úrade vlády – rodičia a sestra. Tak, na koho sa podobám?,“ pýta sa na sociálnej sieti premiér. Vládna koalícia na čele s Pellegrinim čelí v posledných dňoch ďalšej kríze. Kvôli novým medializovaným svedectvám policajtov v kauze únosu Vietnamca absolvoval stretnutia s najvyššími ústavnými činiteľmi i rozhovor s ministerkou Denisou Sakovou. Kríza sa zrejme črtá aj v samotnom Smere. 

Peter Pellegrini
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook/Peter Pellegrini)

Minulý týždeň vo štvrtok a v piatok sa konali dva mimoriadne výbory - brannobezpečnostný a výbor na kontrolu SIS. Saková mylne uviedla, že šéf ústavu pre ochranu ústavných činiteľov Peter Krajčirovič je mimo služby. Túto požiadavku konzultovala aj s premiérom.

Peter Pellegrini
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook/Peter Pellegrini)

Po výbore však vysvitlo, že je Krajčirovič na nútenej dovolenke. Saková nedorozumenie vysvetlila, no premiér ju varoval. „Pre mňa nie je rozhodujúce ako sa čo nazve. Dôležité je to, aby bola splnená podmienka, na ktorej trvám,“ povedal pre Topky premiér. „Teraz je všetko v rukách pani ministerky a musí si dávať veľký pozor, aby nestratila nielen moju dôveru, ale hlavne dôveru spoločnosti,“ dodal. 

Viac o téme: Peter PellegriniÚrad vlády SR
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu