Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Najväčšie prekvapenie na sneme Smeru: FOTO Strašidlo Beňová a veľký návrat Flašíka

Fedor Flašík a Monika Beňová Zobraziť galériu (5)
Fedor Flašík a Monika Beňová (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Štvrtkový veľký snem Smeru priniesol okrem očakávaných zmien vo vedení strany aj niekoľko ďalších zaujímavých udalostí. Patrila medzi nich účasť Fedora Flašíka, či europoslankyňa Monika Beňová, ktorú náš fotograf zachytil v nelichotivom svetle.

Bývalý reklamný mág, ktorý sa strane Roberta Fica viackrát staral o predvolebnú kampaň a je aj jej zakladajúcim členom, na snem prišiel po boku podpredsedu strany Martina Glváča. Na sneme následne sedel vedľa súčasného mediálneho poradcu Smeru a poslanca Erika Tomáša.

„Ja som zakladajúci člen Smeru, ja dostávam na každý snem pozvánky," povedal Flašík pre Topky a zároveň dodal, že politicky sa už neangažuje, hoci svoj názor si povedať prišiel. „To, že som desať rokov nechodil, sa mi nechcelo, ale vždy som mal pozvánku," dodáva.

Minulý rok bolo Flašíka vidieť aj na Glváčovej oslave päťdesiatky, kde spoločne so svojou exmanželkou Beňovou svojmu priateľovi venovali spoločný tanec. Okrem toho ho novinári pristihli, ako počas mimoriadnej schôdze Smeru venčí pred jej centrálou psa.

Príchod Fedora Flašíka po
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Jan Zemiar)

Príchod Fedora Flašíka - Foto: Ján Zemiar

Nelichotivo vyzerala na sneme Monika Beňová. Čas v prípade každej ženy zohráva svoju rolu, v prípade europoslankyne sa ukázalo, že zrejme je tá rola väčšia. Politička vyzerala ako strašidlo a nepomohol ani výraz jej tváre, ktorý má na snímke.

Čo sa týka budúcnosti Smeru, Beňová odkázala, že miesto v predsedníctve neočakáva. „Budeme robiť všetko preto, aby začali rásť," odpovedala na otázku, čo urobí Smer s klesajúcimi preferenciami. Uviedla, že má aj svoje nápady, ktoré neskôr chcela prezentovať na samotnom sneme.

Monika Beňová
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Jan Zemiar)

Monika Beňová - Foto: Ján Zemiar

Najväčšie prekvapenie na sneme
Zobraziť galériu (5)

Viac o téme: Monika BeňováFedor Flašík
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu