Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

VIDEO Zronený Fico o smrti Pašku: Pomenoval príčinu smrti, obvinil aj novinárov

Robert Fico
Robert Fico (Zdroj: FB / Robert Fico)

BRATISLAVA - Prekvapujúca smrť Pavla Pašku (†60) vzala množstvo jeho spolustranníkov zo Smeru. Úprimnú sústrasť vyjadrili Peter Pellegrini, Martin Glváč, Robert Kaliňák a ďalší. Na kameru sa nakoniec vyjadril aj zronený Robert Fico.

Poslanec a bývalý premiér na Facebooku tvrdí, že vie, čo prispelo k jeho smrti - opäť si tak raz kopol ako do novinárov, tak aj do opozície „Smrť môjho priateľa Pavla Pašku ma hlboko zasiahla. Vyslovujem sústrasť celej rodine. Som presvedčený, že pod jeho smrť sa podpísala štvavá kampaň niektorých politikov a médií," vyjadril sa Fico.

Paška, ktorý bol známy z viacerých káuz, zomrel dnes doobeda v Košiciach na infarkt. Nepomohlo už ani prevezenie do košickej Železničnej nemocnice s poliklinikou. Paška bol predsedom parlamentu dvakrát, svoje druhé funkčné obdobie však ukončil predčasne v roku 2014 v súvislosti s kauzou predraženého piešťanského CT prístroja. Do roku 2016 bol aj podpredsedom Smeru. 

Robert Fico

Smrť môjho priateľa Pavla Pašku ma hlboko zasiahla. Vyslovujem sústrasť celej rodine. Som presvedčený, že pod jeho smrť sa podpísala štvavá kampaň niektorých politikov a médií.

 

Viac o téme: Robert FicoPavol Paška
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu