Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Schyľuje sa k veľkému súboju: Stačilo tvrdých odkazov, Danko si to v diskusii rozdá s Kollárom

Boris Kollár zareagoval na vyjadrenia Andreja Danka Zobraziť galériu (2)
Boris Kollár zareagoval na vyjadrenia Andreja Danka (Zdroj: Foto: SITA/Branislav Bibel, Diana Černáková)

BRATISLAVA - Doteraz to boli iba odkazy na sociálnych sieťach, v nedeľu sa ale stretnú zoči-voči. Andrej Danko a Boris Kollár si tvrdé slová vymieňali vo videách a nedávali si servítky pred ústa. Politici si to nakoniec vydiskutujú v relácii O 5 minút 12 na RTVS.

Súboj promuje na Facebookovom priestore Andrej Danko. Bol to práve predseda SNS, ktorý minulú nedeľu vyzval Borisa Kollára, aby sa viac nevyjadroval k téme mafie a zároveň ho nazval mafiánskym šmejdom, ktorý žije z krvavých peňazí.

Zároveň Danko apeloval, aby si ľudia založili politické strany a nedovolili byť ľuďom ako je šéf strany Sme rodina v parlamente. Kollára taktiež verejne vyzval do debaty, ktorá sa nakoniec stane skutočnosťou.

Kollár pôvodne nereagoval, no nakoniec to Dankovi vrátil takisto na Facebooku. „Priatelia, včera Andrej Danko nahral video a vyzýval ma na súboj do televízie v nedeľu. Keď som si tie blbosti a znôšku tých nezmyslov, ktoré som mimochodom už dvestokrát vysvetlil... Keď som si to vypočul, tak som si povedal, že kašlem naňho. Na to nebudem reagovať," povedal Kollár a dodal, že potom svoje rozhodnutie prehodnotil. 

Status Andreja Danka
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: FB / Andrej Danko)

Viac o téme: Andrej DankoBoris Kollár
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu