Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

FOTO Galko prehovoril o ťažkej chorobe: Po hrozivom týždni pozitívna správa, toto ho čaká

SAS - tlačovka. Zobraziť galériu (2)
SAS - tlačovka. (Zdroj: Vlado Anjel)

BRATISLAVA - Jedna malá osobná pozitívna správa v týždni, ktorý bol plný tých hrozných. Ľubomír Galko (SaS) bojuje v posledných týždňoch s rakovinou hrubého čreva, no zdá sa, že vyhliadky sú o čosi lepšie.

Galko v statuse na Facebooku píše o smutnom a náročnom týždni plnom hrozných správ, v ktorom sa ale predsa len jedna pozitívnejšia našla. „Moje prvé výsledky vyšetrenia onkomarkerov sú dobré. Viem, že to možno neznamená zasa až tak veľa a má to ďaleko od nejakého absolútneho víťazstva a ešte ma toho mnoho čaká, ale aj toto mi dodáva ďalšiu nádej, že to bude dobré," napísal o svojej chorobe.

Ako dodáva, nenecháva nič na náhodu a začal pracovať s odborníkmi v rámci dlhotrvajúceho genetického vyšetrenia a ďalšími špecialistami. „Všade chodím poctivo a maximálne spolupracujem - teda robím presný opak toho, čo som robil počas uplynulých rokov, keď som svoje zdravie zanedbával," upresňuje Galko svoju situáciu. 

Status Ľubomíra Galka
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: FB/Ľubomír Galko)

Vďaka lekárom

„Dohodnutý postup máme, mimo iných krokov, aj taký, že po určitej dobe lekári znova do mňa "vojdú" a pozrú sa, či sa v mojom vnútri všetko vyvíja tak, ako sa vyvíjať má, a či sa ich dnešné optimistické predpovede napĺňajú," uvádza Galko a ďakuje aj lekárom a zdravotníckemu personálu za to, že sú úžasní.

Poslanec hovorí, že má chuť žiť, pracovať a byť s rodinou. „Určite aj to, čo sa vonku deje aj nádej, že môžem pomôcť dobrým veciam, skutočnosť, že môžem pracovať a vyjadrovať svoje postoje, stretávať sa s ľuďmi a nesedím niekde zavretý doma, mi dodáva silu. Moja práca je pre mňa v súčasnosti najlepšia medicína a doping zároveň," dodal liberál.

Viac o téme: SaSĽubomír Galko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu