Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Nicholsonová takmer prišla o miláčika, vážna otázka: Je TOTO uprostred mesta normálne?

Lucia Ďuriš Nicholsonová Zobraziť galériu (2)
Lucia Ďuriš Nicholsonová (Zdroj: Foto: SITA/Diana Černáková)

BRATISLAVA - Psík v ohrození! Poslankyňa za SaS Lucia Ďuriš Nicholsonová sa na Facebooku pochválila príbehom, ktorého hlavnými hrdinami sú policajti a hasiči, zároveň však položila nepríjemnú otázku.

Nicholsonová sa poďakovala za záchranu psa Budyho, maďarskej vyžly, z kanála. „Stalo sa to takto. V skorých ranných hodinách moja mama venčila svojich dvoch psov na ul. 29.augusta. Videla pred sebou Jimmyho, videla Budyho, odrazu Budy zmizol," napísala v statuse.

Budy totiž padol do kanála bez poklopu. Situácia mala nakoniec šťastný koniec. „Mama zavolala policajtov, tí privolali hasičov a Budyho vytiahli," tvrdí Nicholsonová. Policajti vraj boli „nesmierne milí, pohotoví, šikovní a mladí"

Status Lucie Ďuriš Nicholsonovej
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: FB / Lucia Nicholsonova)

Čo keby tam padlo dieťa?

„Keď Budyho vytiahli, zvítal sa dojemne s mamou, otočil sa na svojich záchrancov a vyceril na nich zuby. Inak je úplne v poriadku," dodala Nicholsonová s úsmevom a ešte raz sa poďakovala ochotným hliadkam.

Zároveň sa však politička zamyslela nad absurditou celej situácie a opýtala sa, či je normálne mať uprostred mesta otvorený kanál, čiže dieru o rozmeroch 60x60 centimetrov. „Čo keby tam padlo dieťa?" opýtala sa na záver.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu