Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

S SaS sme siamské dvojčatá, kde srdiečko každého bije trošku inak, povedal Matovič

Richard Sulík a Igor Matovič
Richard Sulík a Igor Matovič (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Hnutie OľaNO a Sloboda a Solidarita (SaS) sú strany, ktoré vedia spolupracovať. Povedal to v rozhovore líder OľaNO Igor Matovič.

„S SaS sme siamské dvojčatá, kde srdiečko každého bije trošku inak. SaS myslí na bohatších ľudí a bohatších podnikateľov, my viac na slabších ľudí, živnostníkov, zamestnancov a tých, ktorí potrebujú podať pomocnú ruku. Vieme ale spolu ťahať, chceme tvoriť jadro alternatívy uveriteľné a spoľahlivé,” povedal s tým, že oba politické subjekty majú svoje tímy odborníkov. „Preto máme aj na výber, kto by mohol jednotlivé rezorty na Slovensku viesť,” dodal.

Hnutie OľaNO je pripravené spolupracovať aj s inými politickými stranami. „Kto sa pridá, budeme radi. Hlavne nech sa dostanú do parlamentu. Držím palce KDH, SMK, Miroslavovi Beblavému aj Progresívnemu Slovensku,”uviedol. „Obávam sa, že sa bude musieť Beblavého Spolu a Progresívne Slovensko spojiť, aby ich hlasy neprepadli. Dúfam, že to dokážu,” dodal s tým, že toto sú strany, s ktorými si vie spoluprácu predstaviť.

Viac o téme: Igor MatovičSaSRichard SulíkOĽaNO
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu