Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Kiska a Danko: Ktorý Andrej je ten pravý?

Andrej Kiska a Andrej Danko dnes oslavujú meniny
Andrej Kiska a Andrej Danko dnes oslavujú meniny (Zdroj: SITA/Branislav Bibel, TASR/Martin Baumann)

BRATISLAVA - Dnes oslavujú meniny líder Slovenskej národnej strany (SNS) Andrej Danko a prezident Slovenskej republiky Andrej Kiska. Na ktorého z nich podľa vás viac sedí charakteristika mena?

Mužské mená Ondrej a Andrej majú grécky pôvod a v preklade znamenajú "statný", "mužný" "odvážny". Krstné mená Ondrej, Andrej patria na slovenskom území medzi zaužívané. Ondrejovia aj Andrejovia, ktorí oslavujú meniny 30. novembra, sa zdajú byť trochu leniví. Lenže oni vyčkávajú na vhodnú chvíľu, keď budú môcť konať. Keď sa už do niečoho pustia, rýchlo dosiahnu úspech. Milujú nezávislosť a pohodlie.

Roztržití, inteligentní a citovo založení

Títo roztržití a inteligentní chlapci radi chodia poza školu, najmä ak sa im znepáči nejaký profesor. Inak ich láka technika, inklinujú aj k umeniu. Ondrejovia, Andrejovia sú citovo založení ľudia. Túžia, aby ich mali radi a aby im to aj dokazovali. Nemajú radi samotu, preto často chodia na večierky. Nositelia týchto mien majú šťastie naklonené na svoju stranu, zázračne im takmer všetko vychádza.

Ak je všetko dobre, vtedy im zdravie slúži, ak sa utápajú v zachmúrenosti, mávajú zdravotné problémy. Mali by sa vyhýbať prievanu. Obľúbená farba týchto mužov je červená a biela, ochranný kameň achát.

Viac o téme: Andrej DankoAndrej Kiska
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu