Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Richter: Diskusia o zmenách v Smere neskončila, sú to len špekulácie

Ján Richter
Ján Richter (Zdroj: TASR – Jakub Kotian )

BRATISLAVA – Diskusia o prípadných zmenách vo vnútri Smeru-SD ešte nie je ukončená a akékoľvek medializované informácie o nich sú len nepodložené špekulácie. Takto reagoval minister práce Ján Richter na možnosť, že by ho mal na poste vymeniť Richard Raši, a že by sa mal namiesto toho stať podpredsedom strany.

"Mrzí ma, že sa dávajú do pľacu rôzne mená, špekulácie, dohady, ničím nedoložené. Diskusia, ktorá u nás vo vedení strany beží, nedospela k takýmto záverom," uviedol Richter v nedeľu v diskusnej relácii TA3 V politike.

Smer-SD je podľa neho štandardná politická strana. Po každých voľbách má preto záujem vyhodnotiť si, čo bolo pozitívne aj negatívne na všetkých úrovniach, od okresnej cez krajskú až po tú centrálnu. Odpoveď príde 9. decembra na sneme Smeru-SD v Martine.

"V tejto chvíli som minister s plnou zodpovednosťou. Mám veľmi veľa otvorených priorít, ktoré by som veľmi rád na tomto rezorte v ďalšom období zabezpečoval," odpovedal Richter na priamu otázku, či ho vo funkcii ministra nahradí Raši.

Viac o téme: Richard RašiSmer-SDJán Richter
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu