Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Prezidentova hororová cesta domov na Dušičky: Kiska mal autonehodu

Andrej Kiska
Andrej Kiska (Zdroj: FB / Andrej Kiska)

BRATISLAVA - Cesta domov za rodinou sa takmer skončila tragédiou! Prezident Andrej Kiska v utorok večer smeroval za manželkou a deťmi do Popradu, no nechýbalo veľa a takmer by nedorazil.

Ako informoval portál Pluska, neďaleko Strečna do seba mali naraziť dve osobné autá a v jednom z nich mal sedieť práve Kiska. Nehodu potvrdil aj jeho hovorca Roman Krpelan. „Prezidentovi sa nič nestalo a policajné vozidlo ho odviezlo domov do Popradu. Prezident sa pred tým o 18.00 hod. zúčastnil 500.výročia reformnácie v Slovenskom národnom divadle v Bratislave a následne cestoval na Sviatok všetkých zosnulých za svojou rodinou do Popradu. ,“ vyjadril sa pre Topky, no detaily neprezradil.

Zdá sa, že Kisku sprevádza na cestách smola. Pred tromi rokmi sa počas jeho návštevy USA zrazili dvaja policajti na motorkách počas toho, ako ho sprevádzali. Počas júnovej cesty na stretnutie s rakúskou hlavou štátu Alexandrom Van der Bellenom sa zas prezident ocitol v blízkosti nehody, ktorej účastníkom bol policajný motorkár, ktorý ho doprevádzal.

Aby bola situácia ešte tajomnejšia, Kiska v utorok na Facebooku zverejnil fotografiu, ako cestuje v prezidentskej limuzíne. „Sú dni, keď človek trávi viac času v aute a má čas popremýšľať," napísala hlava štátu. O niekoľko hodín bol účastníkom nehody.

Viac o téme: Andrej Kiska
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu