Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Matovič sa v ťažkej chvíli zastal Lipšica: Odkaz všetkým jeho kritikom!

Matovič s Lipšicom sú v parlamente spojenci.
Matovič s Lipšicom sú v parlamente spojenci. (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Predseda OĽaNO Igor Matovič je presvedčený, že Daniel Lipšic nebude chcieť pre seba ani za máčik nadpráv, protekcie či iného krivenia spravodlivosti. „Zaprel by sám seba a celý svoj doterajší odkaz v politike,“ napísal Matovič na sociálnu sieť v súvislosti s dopravnou nehodou, pri ktorej Lipšic na ceste zrazil chodca.

Prečítajte si aj: Lipšic zrazil dôchodcu, ten zraneniam podľahol: Exkluzívne FOTO z miesta nehody!​

Ten v nemocnici zraneniam podľahol. „Je mi ľúto mŕtveho človeka, či išiel po prechode alebo nie. Či mal vypité alebo nie. Jemu už život nikto z nás nevráti. Zároveň viem, že to, čo sa stalo, sa môže stať každému z nás a preto stojím pri Danovi. Potrebuje nás, tak, ako my všetci potrebujeme jeho,“ napísal Matovič.

Policajti z tretieho bratislavského okresu vyšetrujú okolnosti dopravnej nehody vozidla a chodca, ktorá sa stala v pondelok večer na Vajnorskej ulici v Bratislave. „Presné príčiny, okolnosti, ako aj miera zavinenia dopravnej nehody sú v súčasnosti predmetom prebiehajúceho vyšetrovania. V tejto súvislosti bolo začaté trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia,“ informovala agentúru SITA bratislavská policajná hovorkyňa Lucia Mihalíková. Ako uvádza polícia v aktuálnej tlačovej správe z dnešného rána, 43-ročný vodič Škody Superb išiel v ľavom jazdnom pruhu po Vajnorskej ulici smerom do centra Bratislavy. Z doteraz presne nezistených príčin sa zrazil s chodcom, ktorý prechádzal cez cestu v blízkosti priechodu pre chodcov smerom od Kutuzovovej ulice. Po zrážke s autom 72-ročného chodca previezli so zraneniami do nemocnice, kde však zraneniam v noci podľahol. Okrem polície o tom  informovala aj hovorkyňa Univerzitnej nemocnice Bratislava Zuzana Eliášová.

Viac o téme: Igor MatovičDaniel Lipšic
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu