Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Kollárovo vyčíňanie stopol Facebook: Drsná HÁDKA s Poliačikom a nakoniec nahota štátnej radkyne!

Boris Kollár a Martin Poliačik Zobraziť galériu (5)
Boris Kollár a Martin Poliačik (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Boris Kollár si včera opäť vybral hviezdnu chvíľku. Kontroverzný politik najprv dourážal LGBTI komunitu, neskôr sa pustil do hádky s Martinom Poliačikom z SaS a celé to skončilo zablokovaním Kollárovej fanúšikovskej stránky na Facebooku.

Všetko to začalo anketou Homofób roka, na ktorú bol nominovaný aj líder strany Sme rodina za jeden zo svojich výrokov. V jednom zo statusov organizátorom najskôr vynadal do slniečkárov, blbečkov, zadubencov a rozvracačov tradícií, aby to následne vyšperkoval vyhlásením vlastnej ankety. 

"Priatelia, vyhlasujem prvý ročk ankety HOMOKLÁDA ROKA 2015, prosím, do komentov píšte nominácie," napísal, pričom sám navrhol napríklad poslaneckého kolegu Martina Poliačika. Spustil tak poriadnu vlnu reakcií.

Status Borisa Kollára
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: FB / Boris Kollar)

Dotknutý Poliačik si následne servítku pred ústa nedával. "Nech mi to nikto nemá za zlé, ale neexistuje nič také ako možnosť dobrej vlády s podporou alebo účasťou primitívneho odpadu menom Boris Kollár," napísal na svojom profile.

V komentároch sa dočkal odpovede priamo od Kollára. "Nič sa neboj, Richard mi zavolá, ja sa s ním dohodnem a ty budeš musieť sklapnúť ako vždy." Liberál mal odpoveď aj na to: "Ja si nepamätám, že by sme si niekedy potykali, pán poslanec."

Slovná výmena medzi Martinom
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: FB / Martin Poliačik)

Celá situácia sa nakoniec skončila zablokovaním stránky Borisa Kollára, ktorá na sociálnej sieti zaujíma takmer 80-tisíc ľudí. Z toho následne obvinil Poliačika a jeho "zaslepené ovce", ktorý sa voči takýmto tvrdeniam ohradil.

Dôvod krátkodobého zablokovania však bol iný ako nelichotivé vyjadrenia Kollára na adresu komunity LGBTI. Malo ísť o zverejnenie šteklivej fotografie štátnej radkyne Márie Troškovej. "Už ani Troškovú nemôžem uverejniť, aby ma nezablokovali," posťažoval sa Kollár neskôr, keď už bola činnosť jeho stránky obnovená.

Status Martina Poliačika
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: FB / Martin Poliačik)

Viac o téme: Martin PoliačikBoris Kollár
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu