Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Slovensku hrozí medzinárodná hanba: Poslanec zverejnil vlhké VIDEO z parlamentu!

Martin Poliačik
Martin Poliačik (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Tak toto je poriadny trapas. Do nášho predsedníctva v Rade EÚ ostáva v podstate už iba pár dní, no priestory, ktoré by nás mali reprezentovať, v poriadku nevyzerajú. Všade samá voda!

Na katastrofálnu situáciu videom upozornil poslanec Martin Poliačik (SaS). Podľa liberála to tak v budove parlamentu vyzerá už mesiac. "Dážď ako ten včerajší preteká úplne všetkým, šíri sa zatuchnutý pach. Včera majstri tak fajnovo zaizolovali terasu nad nami, že dnes ráno už som mal vodu aj v mojej kancelárii. Náprava je stále v nedohľadne," napísal na svojom Facebooku. 

Reakcia na seba nenechala dlho čakať. "Termín ukončenia prác je naplánovaný na koniec júla," napísala nám v odpovedi Eva Kliská, hovorkyňa predsedu NR SR Andreja Danka."Terasy sú zároveň strechami výborov a keďže sú odokryté, je logické, že počas daždivých dní zateká. Daná firma má v pláne upraviť aj všetky následky zatekania terás," dodala.

Vzhľadom na už spomínané predsedníctvo Slovenska by sa ale s opravami mohlo postupovať rýchlejšie. Veď už onedlho sa budú po týchto priestoroch prechádzať rôzne návštevy a aktuálny stav budovy rozhodne nemožno považovať za reprezentatívny.

Martin Poliačik | Facebook

Nie je to prvý prešľap, ktorý zaznamenali opoziční poslanci za posledné obdobie. Pred mesiacom Jozef Viskupič z OĽaNO-NOVA upozornil na barbarské zaobchádzanie s obrazom Ľudovíta Fullu.

Viac o téme: Martin Poliačik
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu