Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

FOTO Poslanec zažil poobedie ako z hororu: Podnik mu rozmlátili holohlaví chuligáni!

Takto dopadol podnika poslanca Viskupiča v Trnave po nájazde holohlavých mladíkov Zobraziť galériu (6)
Takto dopadol podnika poslanca Viskupiča v Trnave po nájazde holohlavých mladíkov (Zdroj: FB / Jozef Jojo Viskupic)

TRNAVA – Takýto koniec pracovného týždňa si určite nepredstavoval. Poslanec Jozef Viskupič z hnutia OĽaNO-NOVA v piatok poobede zažil šok, na ktorý len tak nezabudne. Namiesto tichého víkendu s rodinou ho čakajú starosti s podnikom, ktorý mu v Trnave pri bitke rozmlátila skupina holohlavých chuligánov.

Poslanca po tretej poobede vydesil telefónat jeho ženy, zvestovala mu totiž nepríjemné správy. V rodinnom podniku v Trnave sa odohrala dráma, ktorej aktérom bolo podľa slov Viskupiča približne 60 chuligánov. Tí sa rozhodli vyvŕšiť si zlosť práve na podniku, kde sa mali pobiť dva nepriateľské tábory. 

"V Trnave sme mali "hliadku".Tehotnú čašníčku ochránili dlažobnou kockou, rozkopali terasu, kvety vyhádzali na strechu a ušli ... Náhoda, úmysel? Biele a bezpečné Slovensko?" vyjadril sa rozhorčený poslanec na Facebooku a naznačil tak, že by mohlo ísť aj o extrémistov. Šokovalo ho, ako sa neštítili zaútočiť na čašníčku v piatom mesiaci.

Takto dopadol podnika poslanca
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: FB / Jozef Jojo Viskupic)

"Smutné je, že holohlavým narástli krídla a opití úspechom extrémizmu zas rozbíjajú podniky, po ľuďoch a čašníčkach hádžu dlažobné kocky. A policajné manévre za desaťtisíce eur z našich daní sa dnes minuli účinku," napísal Viskupič.

Samotný útok mohol súvisieť aj s faktom, že včera večer sa v Trnave konalo finále Slovnaft Cupu vo futbale medzi Slovanom Bratislava a AS Trenčín, pričom sa očakávali strety medzi fanúšikami odvekých rivalov Trnavy a Slovana. 

Viac o téme: Jozef ViskupičOĽaNO
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu