Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Sulík v prekvapivom rozhovore pre erotický magazín: Otázky na telo, aj o homosexuáloch

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: topky)

BRATISLAVA - Nezaháľa ani po voľbách. Richard Sulík poskytol rozhovor erotickému časopisu Playboy. Otvorene v ňom rozpráva o svojom vzťahu k moslimom, Arabom či homosexuálom.

V rozhovore okrem svojich podnikateľských začiatkoch, živote v Nemecku či ekonomickej filozofii, ktorú vyznáva, prezradil aj to, aký vzťah má k homosexuálom. Na priamu otázku, či je homofób priznal, že "v nijakom prípade. Vítam každého homosexuála, ktorý vlastne zvyšuje moje šance medzi ženami," povedal v rozhovore pre aktuálne číslo Playboya, ktorý je momentálne v predaji a môžete si v ňom prečítať rubriku Celebrity Kokteil, ktorú pre magazín pripravuje portál Topky.sk.

Sulík v prekvapivom rozhovore
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: topky)

Aj na otázku, či je islamofób, keďže jeho utečenecká rétorika pobúrila, odpovedal šéf liberálov jednoznačne. "Som slovakofil. Slovensko som si zvolil ako miesto, kde chcem žiť. To však neznamená, že mi prekážajú Arabi alebo moslimovia, jednoducho nechcem, aby ich tu bol milión.Ani Číňanov by som tu nechcel milión, hoci ich mám rád," tvrdí Sulík s tým, že multikulturalizmus zlyhal.

Sulík v prekvapivom rozhovore
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: topky)

Moslimovia si podľa neho môžu vyberať krajinu, kam imigrujú. Slováci to majú o niečo ťažšie, hovorí Sulík. "Na rozdiel od Sýrčanov, ktorí si môžu vyberať zo 60 moslimských krajín sveta, si ja ako Slovák neviem vybrať nijakú inú, kde by som žil so Slovákmi." Na záver ešte dodal, že ženy v politike víta, ale zástanca povinných rodových kvót nie je.

Nová titulka časopisu Playboy
Zobraziť galériu (4)
Nová titulka časopisu Playboy  (Zdroj: topky)

Viac o téme: PlayboyRichard SulíkSAS
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu