Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

EXKLUZÍVNE Prvé predvolebné VIDEO je tu: Politici hrajú 20 rokov divadielko pre ľudí!

Juraj Miškov si zahral v novom klipe. Zobraziť galériu (2)
Juraj Miškov si zahral v novom klipe. (Zdroj: topky)

BRATISLAVA - Prvý volebný spot je tu. Ani ľavica ani pravica, ale rozum a srdce. To je heslo, s ktorým strana SKOK! bojuje o voličov. Aj keď sa voľby konajú až v marci budúceho roka, Juraj Miškov spolu s kolegami nelení. Preto nakrútili vtipný klip, v ktorom demonštrujú svoje hlavné politické posolstvo. Že politika je len divadlo pre ľudí a boje, hádky v parlamente sú len hrané. V skutočnosti im však ide len o jedno.

Strana spustila týmto videom kampaň, ktorá má trvať dlhšie. Pripravených má 25 spotov, ktoré by mali postupne zverejňovať každých 10 dní.  Celkovo by mali na seba tematicky nadväzovať a vytvoriť humorný miniseriál. V prvom videu hrajú aj profesionálni herci, pikoškou je napríklad, že mamička, ktorá rodí, bola skutočne tehotná v 5 mesiaci.  

Šéf strany Juraj Miškov, ktorý si v klipe zahral, nám prezradil, že sa vrátil do detských čias, keď hrával ako amatérsky herec. Cieľom kampane je podľa neho upozorniť ľudí na to, že u nás je politika iba divadlo pre ľudí. „Vždy pred voľbami sa rozdelí Slovensko na pravicu a ľavicu, všetci sa tvária, ako sa nenávidia a bojujú proti sebe, ale v skutočnosti im vôbec nejde o ľudí,“ povedal pre Topky s tým, že momentálne pôsobia len dva druhy strán, Smer a klony KDH. 

EXKLUZÍVNE Prvé predvolebné VIDEO
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: topky)

Vtipný klip

"Máme chlapca," hovorí žena lekárovi. Ten sa spýta, či to bude ľavičiar alebo pravičiar a rozhodne sa čakať. Vtom príde na scénu Juraj Miškov a vysvetlí, že "Slováci sa nerodia ako pravičiari alebo ľavičiari, Slováci sa rodia ako Slováci. To len politici sú tí, ktorí nás roky a roky rozdeľujú."

Následne žena porodí aj za pomoci Miškova, ktorému pri silných bolestiach žena zlomí ruku. Na záver klipu predseda novej strany vysvetľuje, že pre budúcnosť našich detí je dôležité ľudí spájať a nie rozdeľovať. "Pre budúcnosť našich detí a pre budúcnosť Michala, je čas odmietnuť to, čo nás rozdeľuje. A sústrediť sa na to, čo nás spája. Je čas na SKOK!," hovorí na videu Miškov.

skok

Viac o téme: KampaňParlamentné voľbyJuraj MiškovSKOK!
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu