Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Matovič rozhádal bývalých kolegov Miškova a Galka: Si pekný hajzel, hanbi sa!

Galko a Miškov v slovnej vojne Zobraziť galériu (4)
Galko a Miškov v slovnej vojne (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Poriadne si skočili do vlasov. Dvaja poslanci a bývalí kolegovia Juraj Miškov a Ľubomír Galko dali na sociálnych sieťach vedieť, čo si o sebe naozaj myslia.

Všetko zrejme spustil zásah policajtov proti Igorovi Matovičovi a jeho rodinnej firme regionPRESS. Na Facebooku to komentoval aj predseda strany SKOK! Juraj Miškov. Ten sa rečnícky spýtal na to, či nie je divné, "že poslanec parlamentu, ktorý tvrdí, že nepodniká a nič nevlastní, zvoláva tlačovky k policajnému prešetrovaniu účtovníctva nejakej súkromnej firmy, s ktorou (aspoň) oficiálne nič nemá?"

Matovič rozhádal bývalých kolegov
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook)

Na tento status zareagoval aj Ľubomír Galko zo strany SAS. Povedal, že nie je veľký fanúšik Matoviča, ale to, čo napísal Miškov, prehnal. A preto ho označil za hajzla, ktorý sa priživuje na celej kauze.

Matovič rozhádal bývalých kolegov
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook)

Slovná prestrelka pokračovala pod Galkovým statusom. Juraj Miškov mu zaželal všetko najlepšie k meninám. "Ľubo, prajem Ti veľa šťastia a hlavne veľa lásky v srdci. Pripíjam dnes na tvoje zdravie!", napísal mu do komentáru Miškov.

Galko mu vzápätí odpísal, že ho sklamal. "Viem, že si sa dal na špinavú robotu, ale myslel som si, že más aspoň zbojnícku česť. Mýlil som sa, nemáš ani tú. Hanbi sa." Na to mu už Miškov neodpísal.

Matovič rozhádal bývalých kolegov
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook)

Zaujímavosťou je fakt, že Miškov spolu s Galkom boli kolegami v strane Richarda Sulíka SAS a na jednej kandidátke išli do parlamentných volieb v roku 2010. Miškov neskôr zo strany odišiel k Lipšicovi do strany NOVA, aby neskôr založil aj s Danielom Krajcerom, Martinom Chrenom a Jozefom Kollárom stranu SKOK!. Galko je v strane SAS dodnes.

Viac o téme: Igor MatovičĽubomír GalkoJuraj Miškov
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu