Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Fico sa na webe pochválil náhodným VIDEOm z lesa: Novinári odhalili, že išlo o kampaň

Fico svoju kampaň rozbieha nenápadne. Zobraziť galériu (2)
Fico svoju kampaň rozbieha nenápadne. (Zdroj: Facebook)

BRATISLAVA – Predvolebná kampaň je zatiaľ o čosi nenápadnejšia, než na akú sme zvyknutí z minulých rokov. Premiér Robert Fico však vytiahol ťažké zbrane. Jeho marketingový tím sa zrejme rozhodol, že z dobrej fyzickej kondície predsedu vlády vyťažia čo najviac. A tak sa na jeho oficiálnom konte na Facebooku objavilo navonok nenápadné video.

Všetci vedia, že premiér dbá o svoju kondičku, chodí behať, korčuľuje sa a občas si len tak spraví tisíc kľukov. No a pri takomto jednom tréningu na Železnej studienke sa mu stala zaujímavá vec: „Ráno ma tu taká pani stretla a hovorí mi: Viete čo? Vy sa strašne na niekoho podobáte. Na Fica. Aj psa máte rovnakého, len tie kľuky robíte podstatne poriadnejšie jak ten Fico.“

Musim sa s vami podelit o jednu usmevnu prihodu z dnesneho rana :-) prajem pekny vecer a vikend

Posted by Robert Fico on 31. júl 2015

Premiér jej odpovedal takýmto spôsobom: „Pani moja zlatá, čo by tu ten robil, tu by boli policajti, všetko by bolo zatvorené. Je to dobrý pocit, že nie každý ma pozná.“ Celú túto príhodu si nahral na video priamo v lese, držiac akoby telefón v ruke, aby neskôr nezabudol. Avšak pri tom ho videla novinárka Monika Tódová z Denníka N, ktorá zverejnila, ako sa udalosť odohrala.

V roku 2013 si Fico zmeral sily s profesionálnymi vojakmi.
Zobraziť galériu (2)
V roku 2013 si Fico zmeral sily s profesionálnymi vojakmi.  (Zdroj: topky)

„Premiér nebehal, ale robil hlavne kľuky. Po chvíli sa k nemu pridal profesionálny kameraman. Ochranka nikde nebola a z toho, že Fico chodí do lesa takto sám, zrejme nie je nadšená. Zvlášť, keď to teraz zverejnil na Facebooku,“ napísala vo svojom článku. Spomenula aj to, že Ficov mediálny guru, dobre známy Erik Tomáš, sa tento rok takisto rozhodol predviesť svoju fyzickú zdatnosť. A tak je jasné, že voľby sa nezadržateľne blížia, no do popredia sa premiér tlačí zatiaľ len potichu.

Viac o téme: Fyzická kondíciaRobert FicoProfesionálne video
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu