Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

SKOK pôjde na vlastnú päsť, neplánuje vstúpiť do predvolebných koalícií

Martin Chren
Martin Chren (Zdroj: FB / Martin Chren)

BRATISLAVA - SKOK neplánuje vstúpiť do predvolebnej koalície s inými politickými stranami. Povedal to Martin Chren, ktorý však nevylučuje, že sa môže objaviť strana, ktorá sa pridá k programu SKOK-u.

"Sme rozhodnutí ísť do parlamentných volieb sami a získať dostatočnú podporu slovenských občanov. Nemôžem, samozrejme, vylúčiť, že niekedy pred Vianocami sa niekto rozhodne pridať k nášmu programu a presadzovať hodnoty ako my. Ale dnes nič také na stole nie je," povedal Chren.

Zdôraznil, že SKOK chce priniesť do slovenskej politiky zmenu. Odmieta politikárčenie a spájanie strán len preto, aby sa politici, čo sú v parlamente roky a nič pre Slovensko neurobili, opäť dostali do parlamentu.

"Rozmýšľať o tom, s kým sa spojiť a s kým nie, len preto, aby ľudia boli zvolení do parlamentu, to je presne príklad starého politikárčenia. My v SKOK-u sa nezaoberáme politikárčením, s kým áno, s kým nie, či sa spájať, či nie. Sme rozhodnutí presvedčiť voličov našou najlepšou ponukou," uviedol Chren. 

Ľavica ani pravica dnes podľa neho nemá čo ponúknuť. "Ich politika zlyhala. To, čo potrebujeme, je prestať politikárčiť, prestať sa hrať na ideológie. Ľavicoví či pravicoví politici, keď sú zvolení, správajú sa rovnako. Namiesto toho chceme priniesť konštruktívne riešenia do slovenskej politiky," uzavrel Chren.

Viac o téme: Martin ChrenSKOK
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu