Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Teplo útočí: Bývalá dvojka parlamentu Zmajkovičová (53) išla donaha, FOTO z lehátka

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: Facebook)

BRATISLAVA - Známa poslankyňa Smeru Renáta Zmajkovičová sa ukázala hore bez. Letné horúčavy ju vyzliekli donaha. Potom sa nechala odfotiť a fotku zavesila na svoj Facebook.

Poslankyňa je známa, že na na svojom Facebooku zverejňuje často svoje fotky, no tento raz zašla trochu priďaleko. Bývalá podpredsedníčka parlamentu sa nechala odfotiť hore bez a fotku zverejnila na svojom profile. Touto fotkou vyvolala rozruch. "Mňa štve, že je rozvalená cez dve sedačky! Toto je sociálna politika? Toto sme chceli v novembri 89," znel jeden z príspevkov v komentári pod fotkou.

Takto vysokopostavená politička hore bez plaviek nie je bežný jav. Vzhľadom na to, že má 53 rokov, sa zjavne pýši dobre udržovanou postavou. "Keď na to má, nech ukáže aj viac," písali facebookoví diskutéri. "To viete, Renátka je superstar, ona si na seba potrpí."

Teplo útočí: Bývalá dvojka
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook)

Zmajkovičová tento raz však svoje outfity nechala v skrini a ukázala sa takmer v Evinom rúchu. Na lehátko ju vyhnali vysoké teploty, už sa nemôže dočkať ochladenia. "Chcem tomu veriť. No dnes som aj ja vyzliekla kostým a minimalizovala oblečenie a spomalila som," napísala poslankyňa na Facebook.

Poslankyňa nám telefón nedvíhala, tak za ňu odpovedala jej asistentka. "Aj ona je len človek," zareagovala na naše otázky jej asistentka a dodala, že s polonahou fotkou nemá politička žiadny problém.

Zmajkovičová sa neslávne preslávila škandálom s piešťanským CT-čkom, keď sedela v dozornej rade piešťanskej nemocnice. Po tomto škandáli sa vzdala tohto postu a opustila aj stoličku podpredsedníčky Národnej rady. Rodáčka z Trnavy je teraz už len radovou poslankyňou.

Renáta Zmajkovičová
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: SITA)

Viac o téme: LetoPrisaSmerZmajkovičová Renáta
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu