Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Fico priznal, že mu pravda robí problém: Prichytený pri klamstve, SKOK má dôkaz na VIDEU!

Fico Zobraziť galériu (3)
Fico (Zdroj: topky)

BRATISLAVA - Fico opäť prichytený! Tento raz si na neho posvietila strana SKOK, ktorá dokázala, že premiérovi sa nedá tak celkom veriť. Ešte pred niekoľkými rokmi totiž Robert Fico tvrdil, že jeho vláda nebude nič privatizovať. A ľa ľa! Iba včera Fico odklepol privatizáciu Slovak Telekomu do nemeckých rúk. Okrem toho sa vtipálkovia z novej strany obuli aj do Pavla Freša.

"V mene politickej strany Smer sociálna demokracia oznamujem, že v prípade našej účasti vo vláde, nebudeme nič privatizovať. Podčiarkujem, nebudeme nič privatizovať," hlási z videa, ktoré strana SKOK zverejnila na Facebooku, predseda vlády Robert Fico. Pritom v rokoch 2012 až 2015 Smer sprivatizoval štátne Cargo, Slovak Telekom a štátne ropné rezervy.

 

 

Vláda SMERu, ktorá neprivatizuje, je už minulosťou.

Posted by Slovenská občianska koalícia SKOK on Wednesday, May 20, 2015

 

A na záver videa ponúkajú vystrihnutú reč Fica, kde sa priznáva, že "ja už neviem, čo je pravda a čo je lož," tvrdí Fico. Nejde o prvé vtipné video, ktoré zachytáva premiéra pri názorovom obrate o 180 stupňov. Pred nedávnom ho prichytili, ako si "kaká do úst" pri Váhostave.

Z Freša je vtipný terč

V strane SKOK sršia humorom aj pri téme NKÚ. Po tom, čo dnes zvolila smerácka väčšina v parlamente kandidáta Pavla Freša Karola Mitríka, stal sa predseda SDKÚ predmetom nadávok a vtipov. Jeden vytvorili aj Miškovovci. Podľa nich je Frešo jasným dôkazom, že kazítka existujú.

Fico priznal, že mu
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu