Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Opozícia zúri, drsný odkaz Paškovi kvôli šialenému návrhu: V noci radšej sexuj, ty pako!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: thinkstock)

BRATISLAVA - Zase si skočili do vlasov! Predsedovi parlamentu došla trpezlivosť s opozíciou. Tá chce odvolávať ministra práce Jána Richtera. Paška sa im preto rozhodol vyjsť "v ústrety" tým, že mimoriadnu schôdzu chce vyhlásiť v noci. To sa nepáči viacerým opozičným poslancom. Najviac to vyrušilo exministra obrany Ľubomíra Galka. Ten mu poslal drsný odkaz!

Opozícia by mala ministra práce Richtera odvolávať neskoro večer. Termín mimoriadnej schôdze Národnej rady SR ešte predseda parlamentu Pavol Paška neurčil, no povedal, že mimoriadna schôdza bude v noci.

"Už mám toho dosť. Hovoriť s opozíciou a snažiť sa o korektnú spoluprácu a dialóg je zbytočné. Chceme ísť medzi ľudí, ľudia čakajú. O takýchto návrhoch budeme rokovať v noci. To je efektívny spôsob, môžu sa vyrozprávať," povedal včera na tlačovej konferencii v parlamente Paška.

To sa nepáči viacerým opozičníkom. Najviac asi exministrovi obrany Galkovi. Ten si vie trávenie nočných hodín predstaviť aj inak. Preto Paškovi odkázal na Facebooku, že v noci sa "nekachličkuje ani nerokuje, v noci sa spí. A tí zdatnejší niekedy v noci ešte sexujú. Pako jeden."

Opozícia zúri, drsný odkaz
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook)

Na kuriózny návrh predsedu aprlamentu zareagovali aj ostatní poslanci z opozície. "Je to prejav strachu Smeru pred tým, aby poslanci mohli riadne v normálnom čase prerokovávať aj také pre Smer-SD nepríjemné veci, ako sú návrhy na odvolávanie ministrov," reagoval predseda klubu KDH Pavol Abrhan.

Podľa Kaníka je Smer nervózny. "Smer je nervózny, preto sa aj vyhráža nočnými rokovaniami," skonštatoval Kaník. S paškom nesúhlasí ani Solymos. "S tým nemôžem súhlasiť. Je to vážna vec a takéto veci by sa nemali prerokovávať v noci," povedal.

Zsolta Simona to urazilo a chce od Pašku ospravedlnenie."Jeho vyhlásenia považujem za prejav arogancie moci a podľa mňa nepatria do demokratickej spoločnosti," uviedol Simon.

Nezaradený poslanec Hlina mu dokonca doručil "Memorandum o nevyhnutnosti nočného rokovania". "Toto memorandum v praxi znamená, že v prípade, že prebehne nočné zasadnutie o odvolávaní ministra J. Richtera v parlamente, tak rovnako prebehne i nočné zasadnutie Výboru za krajšie Košice a ochranu pred úžerníkmi  pred jeho vilou v mestskom parku v Košiciach," vyhlásil Hlina.

Opozícia sa chystá podať návrh na odvolanie Richtera 9. októbra. Potom bude mať Paška sedem dní na zvolanie schôdze. Opozícia Richterovi vyčíta kauzu Star EU aj dotáciu vo výške 23.000 eur, ktorú dostal koncom augusta na vytvorenie štyroch pracovných miest exekútorský úrad Rudolfa Krutého. Tvrdí, že na odvolanie ministra Richtera je oveľa viac dôvodov, nezvláda totiž podľa opozície svoju rezortnú agendu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu