Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Po tom, čo poslanec Martvoň priznal sex s 15 ženami: Tvrdá rana Aničke, s ktorou je od výšky!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: SITA, Topky)

BRATISLAVA – Poslanec Martvoň si poriadne zavaril! Po jeho siláckych rečiach, že sa vyspal s 15-timi ženami, jeho priateľke nie je do reči. Keď sa o tomto „výkone“ dopočula, bola zaskočená. Teraz to u nich doma poriadne škrípe. Priateľka Anna učí na vysokej škole a o milostných záletoch svojej polovičky nechce ani počuť.

Casanova z parlamentu si zrejme ťažkú hlavu zo svojej búrlivej mladosti nerobí. Dokonca sa verejne pochválil, že sexoval s 15-timi ženami. A to si na niekoľko ďalších ani nepamätá! Nie každý sa môže pochváliť takýmto výkonom.

Jeho priateľke Anne sa s týmto zrejme zabudol pochváliť. Keď sa o tom dopočula, zostala poriadne zaskočená. „Sama priznala, že ju to prekvapilo. Teraz u nich funguje tichá domácnosť,“ priznal zdroj z blízkeho okolia.

Po tom, čo poslanec
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: topky)

Keď sme ju prvý raz zastihli na telefóne, rýchlo nás odbila a zložila. „Ďakujem, dovidenia.“ Nechcela sa k tomu vyjadriť ani neskôr, telefón nedvíhala a nenašli sme ju ani na fakulte vysokej školy, kde učí.

Smerák Martvoň nám odpovedal smskou. Snažil sa svoje vyjadrenia bagatelizovať. „Prepáčte, ale v tomto prípade sa nebudem vyjadrovať. Celá aféra vznikla ako žart v rámci jednej ankety a preto to v tejto rovine aj rád ponechám.“

Anton Martvoň si zavaril
Zobraziť galériu (3)
Anton Martvoň si zavaril  (Zdroj: SITA)

Možno si uvedomil, že predsa len jeho vyjadrenia boli nevhodné. Pre priateľku pripravil nielen nečakané prekvapenie, ale aj pekne horúce chvíľky.

Univerzita s tým nechce mať nič spoločné. „K súkromným veciam našich zamestnancov fakulta nezaujíma stanovisko,“ zareagoval dekan fakulty Pavol Kubíček.

Martvoň musí teraz doma veľa vysvetľovať, veď žiadna žena nechce záletníka. Je ale zjavné, že svojím neuváženým výrokom najviac ublížil milovanému človeku. A je úplne jedno, či mal alebo nemal 15 sexuálnych partneriek.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu