Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Drobov originálny klip: Ukázal fotky a prezradil to, čo žiadny politik pred ním!

Juraj Droba
Juraj Droba (Zdroj: Juraj Droba)

BRATISLAVA – Voľby do europarlamentu sa nebezpečne blížia, keďže sa budú konať už tento víkend. Kampaňou zaujal aj kandidát za stranu NOVA Juraj Droba. Ten na youtube zverejnil zaujímavé video v štýle svetoznámej reklamy. Navyše v ňom na seba prezradil viac ako by človek čakal. Dokonca ukázal aj svoje telefónne číslo, aby ste mu mohli zavolať, keby ste mali chuť.

Video, ktorým chce politik očividne osloviť hlavne mladých začína fotografiami z detstva a hlasom v pozadí, ktorý ho predstavuje. Nechýbajú ani vtipné zábery z "puberťáckych" čias, najskôr v plavkách a potom s originálnym účesom. „Nie je žiadny bifloš ani šprt. Vytúnovaná hlava. Kámo, tento týpek zvládol tri vysoké školy,“ prezentuje sa.

Droba, ktorý bol jedným z prvých Slovákov, ktorí študovali cez Erasmus tvrdí, že chce pomôcť hlavne mladým dostať sa na zahraničné univerzity. Pre tých, ktorí zostanú študovať na Slovensku chce, aby bolo ich vzdelanie uznávané v celej únii. Sľubuje, že sa v Bruseli na ľudí nevykašle. Celé to napokon zaklincoval svojim mobilným číslom. Presvedčte sa sami.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu